Home SPORTS NEWS Νιόπλιας: «Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Νιόπλιας: «Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

nioplias


Την εκτίμηση ότι αγώνας της Κύπρου με τη Νορβηγία θα κριθεί στις λεπτομέρειες εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Νιόπλιας.

«Ασφαλώς ο πρώτος μας στόχος είναι να νικήσουμε. Αν τα καταφέρουμε, θα περιπλέξουμε την κατάσταση στον όμιλο και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα μπορέσουμε να έχουμε στόχους στον όμιλο μέχρι το τέλος.

Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για εμάς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο κ. Νιόπλιας.

Ερωτηθείς σχετικά , απάντησε πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα μας σε σχέση με τον αγώνα στη Σλοβενία αφού επιστρέφουν κάποιοι ποδοσφαιριστές.
«Για μια χώρα όπως η Κύπρος, μια απουσία είναι σημαντική, πόσο μάλλον οκτώ που είχαμε με τη Σλοβενία. Αυτή τη φορά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση γιατί επιστρέφουν στην ομάδα μας έμπειροι ποδοσφαιριστές», είπε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.
Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις του κόσμου σε σχέση με την Εθνική και κυρίως την εύκολη αλλαγή συναισθημάτων από τον ένα αγώνα στον άλλο, ανάλογα με το αποτέλεσμα, απάντησε:
«Ο κόσμος, οι ποδοσφαιριστές, τα ΜΜΕ πρέπει να αγαπούν πάντα την Εθνική και να είναι κοντά της ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Εθνική Κύπρου από το σύνολο των ατόμων που ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Δηλώσεις Μιχάλη Κωνσταντίνου:

«Χάσαμε δύο παιχνίδια στον όμιλο στα οποία δεν παίξαμε καλά. Συνήθως στην έδρα μας κάνουμε καλούς αγώνες και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τη Νορβηγία. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι διαφορετικός από τη νίκη και εμείς οι ποδοσφαιριστές, θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με τη Νορβηγία ο Μιχάλης Κωνσταντίνου.

πηγή: cfa