Home SPORTS NEWS Ξύλο Στόιτσκοφ σε ρεπόρτερ

Ξύλο Στόιτσκοφ σε ρεπόρτερ


 

Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με δημοσιογράφο φέρεται να ήταν ο Χρίστο Στόιτσκοφ, σύμφωνα με τον Τύπο της Βουλγαρίας… Ο πρώην διεθνής άσος και νυν τεχνικός της Λίτεξ Λόβετς, όπως ανέφεραν τα σχετικά ρεπορτάζ, επιτέθηκε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο, φτάνοντας στο σημείο να του ρίξει μέχρι και γροθιά!

Θύμα του Χρίστο Στόιτσκοφ φέρεται να είναι ο Σβέτλοζαρ Μόμτσιλοφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του περιοδικού «Bulgaria Now» και κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 46άχρονος προπονητής τον χτύπησε κατά τη διάρκεια της γιορτής της ομάδας του Σικάγο για τη 15η επέτειο του συλλόγου στο Μουσείο Ιστορίας της πόλης, τη Δευτέρα. Ο Στόιτσκοφ είχε κληθεί στο συγκεκριμένο πάρτι, καθώς στα… τελευταία της καριέρας του είχε φορέσει τη φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου (τη διετία 2000-2002).

Σύμφωνα με τον Μόμτσιλοφ, ο τελευταίος πλησίασε τον Βούλγαρο προπονητή για να του ζητήσει συνέντευξη και ο Στόιτσκοφ του… απάντησε με ξύλο!

Να αναφέρουμε πως ο Στόιτσκοφ απασχολήσει ξανά τον Τύπο για παρόμοια υπόθεση. Το 2008 είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε ένα Βούλγαρο φωτογράφο μέσα σε εστιατόριο της Βαρκελώνης!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr