Home SPORTS NEWS Ο Βρύζας τα λέει με τον Μισέλ Πλατινί

Ο Βρύζας τα λέει με τον Μισέλ Πλατινί


Αποφασισμένοι να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και με τα ευρωπαικά κέντρα εξουσίας και αποφάσεων ειναι οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Αλλωστε ο Δικέφαλος είχε βρεθεί πρόσφατα στο στόχαστρο και με την εξοντωτική ποινή που του επιβλήθηκε για τα γεγονότα με την Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα.

Για αυτό τον λόγο θα μεταβεί στην Ελβετία το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας. Σκοπός του ταξιδιού του ειναι να συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί με τον οποίο και θα έχει μία επικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν και τον ΠΑΟΚ.  Η συνάντηση του Βρύζα με τον Πλατινί αποδεικνύει και την πρόθεση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να προσεγγίσει τα κέντρα εξουσίας και αποφάσεων του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Ο Βρύζας αναμένεται να αναφέρει στον Μισέλ Πλατινί και την ουσιαστική πρόοδο που σημειώθηκε στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την είσοδο του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα. Αλλωστε ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της UEFA και για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνταν πριν από μήνες με την καταβολή των οφειλόμενων. Ομως, τώρα, με την παρουσία του Σαββίδη αυτά τα θέματα έχουν βελτιωθεί και ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr