Home SPORTS NEWS Πάει Βραζιλία ο Σάντος !

Πάει Βραζιλία ο Σάντος !


Δεν είναι σχήμα λόγου, δεν είναι υπερβολή, δεν είναι κάποιος παραπειστικός δημοσιογραφικός τίτλος. Όπως έμαθε τοpamesports.gr, την Κυριακή ή τη Δευτέρα ο Φερνάντο Σάντος κι ο Τάκης Φύσας με τον σκάουτερ του Πορτογάλου, τον Ρικάρντο θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Εκεί θα τους περιμένει άνθρωπος της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας, προκειμένου να τους ξεναγήσει στις πόλεις και τις εγκαταστάσεις όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, καθώς και στα προπονητικά κέντρα και τα σημεία διαμονής. Αυτή θα είναι μια πρώτη σημαντική επαφή με την χώρα που θα διοργανώσει το Μουντιάλ.

Η επίσκεψη είναι ενδεχομένως ενδεικτική της αισιοδοξίας που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής ομάδας για πρόκριση στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη. Σίγουρα πάντως αποδεικνύει ότι άπαντες προνοούν για όλα, έστω κι αν φαίνεται να είναι πολύ νωρίς. Στην πραγματικότητα πάντως είναι η σωστή ώρα, γιατί σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν πρέπει να υπάρχει κάτι για την τελευταία στιγμή.

Ο Φερνάντο Σάντος σε συνομιλία του με τον Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο μετά τον αγώνα, είπε : «Μας έφυγε η ψυχή,αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη νίκη και κυρίως για τα παιδιά που δούλεψαν πολύ μέσα στο παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε Μέσι,αλλά μέσα στο ματς δουλεύουμε πάρα πολύ. Το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά έχουν διάθεση. ».

Αυτό που έκανε τον Ομοσπονδιακό προπονητή ακόμα πιο ευτυχή ήταν ότι η ομάδα αντεπεξήλθε σε έναν «δραματικό», όπως τον χαρακτήρισε, αγωνιστικό χώρο. Όπώς μάλιστα έμαθε το pamesports.gr η ιδιομορφία του γηπέδου είναι ότι κάνει έναν μικρό κυματισμό και όταν βρέχει μαζεύει πάρα πολύ νερό και γι’ αυτό γίνεται πάρα πολύ μαλακό. Οι παίκτες δεν έχουν ευστάθεια και το παραμικρό τάκλιν σηκώνει τούφα από χορτάρι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr