Home SPORTS NEWS Πρόβλημα με Κεντίρα…

Πρόβλημα με Κεντίρα…


Ο Σάμι Κεντίρα αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το ματς της Γερμανίας στο Δουβλίνο κόντρα στην Ιρλανδία και είναι πολύ πιθανό να μην παίξει κόντρα στη Σουηδία για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης.

Να θυμίσουμε πως τα «πάντσερ» θριάμβευσαν με 6-1 κόντρα στην Ιρλανδία, αλλά ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τόνι Κρόος, με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ, να δηλώνει ότι δεν είναι σίγουρος για το αν ο παίκτης του θα είναι έτοιμος ως την Τρίτη.

«Ο Κεντίρα αντιμετωπίζει κάποια μυϊκά προβλήματα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια ρήξη, θα πρέπει όμως να δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο καλά πηγαίνει η διαδικασία αποκατάστασης», δήλωσε ο Λεβ. Απουσία του Κεντίρα από τον αγώνα εναντίον της Σουηδίας θα ήταν πλήγμα για τη Γερμανία, αφού οι Σκανδιναβοί διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα.
«Η Σουηδία παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο απ’ ό,τι η Ιρλανδία», υπογράμμισε ο Λεβ και πρόσθεσε: «Η Σουηδία μπορεί να παίξει ένα καλό παιχνίδι όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας. Αν δείξουμε όμως την ίδια οργάνωση και πειθαρχία στην άμυνα (σ.σ. όπως την Παρασκευή) και μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, τότε θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αν κατορθώσουμε να νικήσουμε, αυτό θα ήταν ένα καλό τέλος για το 2012».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr