Home SPORTS NEWS Πρώτη απώλεια για Ολυμπιακό

Πρώτη απώλεια για Ολυμπιακό


Πρώτη απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πρώτη ισοπαλία (2-2) μετά το Ιανουάριο απέναντι στον εξαιρετικό Άρη που έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

Πάθος, δύναμη και ενίοτε τραχύτητα στο παιχνίδι του επιστράτευσε ο Άρης και υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη απώλεια βαθμών για εφέτος. Σαφώς ήταν η καλύτερη εμφάνιση των κιτρινόμαυρων την εφετινή σεζόν, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι αν και ανώτεροι δεν είχαν την σπιρτάδα να πάρουν το ματς μετά την υπερπροσπάθεια και τον θρίαμβο στο Μονπελιέ.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Άρης στο 3′ με τον Αγκάνθο αν σερβίρει υπέροχα την μπάλα στον Παπαστεριανό και αυτός να εκτελεί τον Κάρολ για το 1-0. Οι ερυθρόελυκοι απάντησαν άμεσα με το πέναλτι που κέρδισε ο Μασάντο στο 8′ καθώς μετά το σουτ του Πορτογάλου ο Αρετόπουλος θεώρησε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ψυχογιού. Ξεκάθαρο ριπλέι δεν υπήρξε από το συνδρομητικό κανάλι, δύσκολο να πάρει κάποιος θέση για την ορθότητα της απόφασης. Δεν αστόχησε ο Αμπντούν για το 1-1 με το παιχνίδι να ανάβει για τα καλά με κλωτσιές, αγκωνιές και πολύ δυνατά μαρκαρίσματα στην ημερήσια διάταξη. Είναι αλήθεια ότι ο Άρης πίεσε σωστά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση. Αναμφίβολα ήταν η καλύτερή του παρουσία την φετινή σεζόν. Δεν ήταν κακοί οι ερυθρόλευκοι μετά την επιχείρηση προσγείωσης από το διπλό στο Μονπελιέ. Ϊσως να υστέρησε η μεσάια γραμμή με τον Μοδέστο να μοιάζει κουρασμένος και με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και τον Τάτο φανερά ανέτοιμο. Πάντως, ο Μήτρογλου και ο Αμπντούν είχαν τις φάσεις για την ανατροπή πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι και την αποτελεσματικότητα στις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος. Πολύ δυνατά έπεφταν οι παίκτες του Άρη σε όλες τις φάσεις και κυνήγησαν τις αντεπιθέσεις με δύο παίκτες (Γιαννιώτας, Αγκάνθο). Δίχως καθαρή ευκαιρία ο Άρης τα κατάφερε στο 79′ με τον Αγκάνθο να νικά μετά από φάση διαρκείας την ερυθρόλευκη άμυνα. Άμεση η απάντηση του Ολυμπιακού με τον Χολέμπας (82′) ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μασάντο να σημειώνει το τέταρτο τέρμα του στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Στο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στα δύο γκολ ο Ψυχογιός αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Άρης στα λεπτά που απέμεναν γύρισε πίσω, πρόσεξε πολύ, την ώρα που ο Ολυμπιακός πίεσε για το γκολ της νίκης. Ο Βελλίδης κράτησε με εκπληκτική επέμβαση στο 85′ στην κεφαλιά του Πάντελιτς, ενώ ο Μήτρογλου πλάσαρε αδύναμα σε κενή εστία στην ίδια φάση.

To LIVE

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr