Home SPORTS NEWS Πρώτο τρίποντο για την Σπαρτάκ Μόσχας (video)

Πρώτο τρίποντο για την Σπαρτάκ Μόσχας (video)


Τους πρώτους της βαθμούς στην φετινή διοργάνωση κατέκτησε η Σπάρτακ Μόσχας, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπενφίκα με 2-1.

Στο παγωμένο “Λουζνίκι” (0 βαθμοί Κελσίου) η Σπαρτάκ Μόσχας ούσα καλύτερη από την αντίπαλό της, προσπάθησε εξ αρχής να επιβάλει το ρυθμό της, κλείνοντας τους Πορτογάλους στα καρέ τους και τα κατάφερε.

Μόλις στο 3ο λεπτό μάλιστα, ο Ράφαελ Καριόκα άνοιξε το σκορ, δίνοντας αβαντάζ ψυχολογίας στην ομάδα του. Η Μπενφίκα όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Λίμα στο 33′.

Οι Ρώσοι όμως δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Ζαρντέλ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το αμυντικό παιχνίδι της Σπαρτάκ δεν άφησε πολλά περιθώρια στους Πορτογάλους και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Σπαρτάκ Μόσχας: Ρεμπρόφ, Μακέεφ, Παρέχα, Σούτσι, Ντ. Κομπάροφ, Καριόκα, Σέλστρεμ (79 Μπριζγκάλοφ), Μπιλιαλετντίνοφ (73′ Ουέλιτον), Χουράδο, Ανανίτζε (57′ Κ. Κομπάροφ), Άρι.

Μπενφίκα: Άρτουρ, Περέιρα, Ζαρντέλ, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς (89′ Τζον), Πέρες, Σέζαρ (65′ Γκαϊτάν), Σάλβιο, Ροδρίγο (65′ Καρντόσο), Λίμα.


http://www.dailymotion.com/video/xuk0ru_yyyyyyy-yyyyyy-yyyyyyy-2-1_sport?start=2

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr