Home SPORTS NEWS Πτήση… κορυφής για Ατλέτικο (Videos)

Πτήση… κορυφής για Ατλέτικο (Videos)


Τις… υψηλές πτήσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Ισπανίας συνέχισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, την ίδια ώρα που η Χετάφε πέρασε από το «Σαν Μαμές», με τη Αθλέτικ Μπιλμπάο να μην μπορεί φέτος να σηκώσει… κεφάλι!

Οι «ροχιμπλάνκος»-είναι αήττητοι στη τρίμερα ντιβιζιόν-νίκησαν στο «Βιθέντε Καλντερόν» με 3-1 την Οσασούνα και έτσι έπιασαν στην κορυφή με 25 βαθμούς τη Μπαρτσελόνα. Η φιλοξενούμενη παραμένει στην τελευταία θέση…  Η Ατλέτικο πέτυχε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά με τον Μιράντα και τον Γκαρσία στο 32’ και στο 35’. Μείωσε η φιλοξενούμενη με το Λαμάχ στο 43’, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο «μίλησε» ο Φάλκο στο 73’ και έτσι οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμα επιτυχία!

Η Χετάφε, πέτυχε την 3η νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές και ανέβηκε στην 8η θέση με 13 βαθμούς… Η ομάδα της Μαδρίτης κατάφερε και νίκησε με 2-1 στο «Σαν Μαμές» κόντρα στη Μπιλμπάο (έχει οκτώ πόντους και στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού).
Αυτή τη φορά έπεσαν θύμα της Χετάφε, η οποία… απέδρασε με το «διπλό» (1-2) από τον «Σαν Μαμές». Η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με δυο γκολ του Ροντρίγκεζ στο 12’ και του Βάσκεθ στο 58’. Ο Χοσέ απλά μείωσε για την γηπεδούχο στο 90’…

http://www.dailymotion.com/video/xuo761_atletico-madrid-3-1-osasuna_sport

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr