Home SPORTS NEWS Σοκ με Φουστέρ

Σοκ με Φουστέρ


διαίτερα σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός τον οποίο αποκόμισε ο Νταβίδ Φουστέρ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ. Ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις μετά την επιστροφή των “ερυθρόλευκων” από τη Γαλλία και μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για περίπου ένα μήνα. Έτισ λοιπόν, ο Φουστέρ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους αγώνες Άρη, ΟΦΗ, Μονπελιέ, ΑΕΚ, Κέρκυρα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με Σάλκε στην Γερμανία.

Αντίθετα, σε κανομικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Δημήτρης Σιόβας και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι αναμένεται να τεθούν και πάλι στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Αφήνοντας πίσω τη σπουδαία νίκη στο Μονπελιέ, πρώτη για το εφετινό UEFA champions league, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μετά το χθεσινό ρεπό τους. Στρέφουν, έτσι το ενδιαφέρον τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος χθες ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική και τα αποτελέσματά της έδειξαν θλάση δευτέρου βαθμού, η οποία αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, ίσως και τέσσερις. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, κ. Χρήστο Θέο, μόλις εκείνος επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα, οι Γιάννης Φετφατζίδης, Δημήτρης Σιόβας και Τάσος Παπάζογλου γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκανε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr