Home SPORTS NEWS Στάση στην Κέρκυρα o ΠΑΟΚ

Στάση στην Κέρκυρα o ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες αλλά η Κέρκυρα είχε Αναστασόπουλο και …πούλμαν μπροστά από την εστία (0-0).

Φρένο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έβαλε η Κέρκυρα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αναστασόπουλο κάτω από τα γκολπόστ να καθαρίζει ότι επικίνδυνο δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι και με …πούλμαν μπροστά από την εστία ο Άκης Μάντζιος κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα του αήττητη για τεταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

 Αποφασισμένος για γρήγορο γκολ μπήκε ο ΠΑΟΚ στο νησί των Φαιάκων και έφτιαξε την μεγάλη φάση με τον Αναστασόπουλο να αρνείται το γκολ με Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη (15′). Η κατοχή της μπάλας ξεπέρασε το 70-30 υπέρ του δικεφάλου αλλά η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων σταματούσε άλλοτε στον Αναστασόπουλο ή στην αστοχία των επιθετικών. Η Κέρκυρα χτύπησε κόντρα στην ροή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να στέκεται τυχερός. Πρώτα ο Χακόμπο έβγαλε δύσκολα το σουτ του Λεόν και στην επαναφορά ο Τσουμάνης σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι (45+1).

 Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα έπαιξε την επιτομή του αντιποδοσφαίρου με 11 παίκτες ταμπουρωμένους στα όρια της περιοχής και με τον Αναστασόπουλο να βγάζει το εξ επαφής σουτ του Σαλπιγγίδη (54′). Κόντρα τον δυνατό άνεμο είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος αλλά αυτή είναι μία μικρή δικαιολογία για την κακή ανάπτυξη και την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr