Home SPORTS NEWS Συναγερμός για τους οπαδούς της Βοσνίας

Συναγερμός για τους οπαδούς της Βοσνίας


Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία λόγω της παρουσίας φιλάθλων της Βοσνίας απόψε στο Καραϊσκάκη αλλά και λόγω της παρουσίας μελών της Χρυσής Αυγής στο φαληρικό γήπεδο.

Η ΕΛ.ΑΣ., που πρόκειται να λάβει αυξημένα και πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, φοβάται επεισόδια, έχοντας και το προηγούμενο αυτών που είχαν συμβεί στο παιχνίδι με την Κροατία πριν από έναν χρόνο στο ίδιο γήπεδο, στο κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, για τα οποία η Εθνική μας έχει τιμωρηθεί.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απόψε πρόκειται να βρεθούν 1.000 φίλαθλοι της Βοσνίας, εκ των οποίων οι 200 είναι επίσημοι και εκπρόσωποι χορηγών. Για τη μεταφορά των φιλάθλων της Βοσνίας (ιδιαιτέρως των 800 που δεν είναι επίσημοι) έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο από την αστυνομία προκειμένου να μην έρθουν καθόλου σε επαφή με Ελληνες φιλάθλους και δημιουργηθούν επεισόδια, όπως είχε γίνει πέρυσι με την Κροατία. Πρέπει να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι της Βοσνίας έχουν κακό ιστορικό, αφού έχουν δημιουργήσει αρκετές φορές επεισόδια κατά το παρελθόν.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και ο φόβος της παρουσίας μελών της Χρυσής Αυγής στο γήπεδο, οι οποίοι είναι πιθανό να επιχειρήσουν να προκαλέσουν επεισόδια κατά των Βόσνιων. Σημειώνεται ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής παρακολουθούν ανελλιπώς τους αγώνες της Εθνικής και, μάλιστα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λιθουανία πριν από έναν μήνα είχαν κάνει οργανωμένη εμφάνιση στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Πηγή: «Goalnews