Home SPORTS NEWS Το σύνηθες διπλό για τον Πανιώνιο

Το σύνηθες διπλό για τον Πανιώνιο


Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 6ο λεπτό και με δύο γκολ του Αραβίδη πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή, επικρατώντας του Πανθρακικού με 2-1.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο 19χρονος τερματοφύλακας του Πανθρακικού, στάθηκε άτυχος στο ντεμπούτο του, καθώς στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανιώνιο, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Κολοβό και αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ντίτσου, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος ο οποίος κατάφερε λίγο αργότερα να προηγηθεί στο σκορ με τον Αραβίδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ στο 18′ μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Αντίλοβιτς.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους οι κυανέρυθροι διατήρησαν την υπεροχή, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ακόμη ένα γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως κάποια αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σαρακατσάνο στο 47′ να ισοφαρίσει, όμως ο Ρόβας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Ο Πανιώνιος είχε επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία στο 51′, όταν ο Κολοβός σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αντίλοβιτς με σουτ από πλάγια θέση.

Η πίεση της ομάδας της Κομοτηνής συνεχίστηκε και απέδωσε καρπούς στο 59′, όταν ο Μουνάφο από πάσα του Κυβελίδη, με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Περιστερίδη και ισοφάρισε σε 1-1.

Αφού κύλησαν αρκετά λεπτά μέχρι να συνέλθει από το γκολ της ισοφάρισης, ο Πανιώνιος ανέλαβε και πάλι τα ηνία και στο 87′ ο Αραβίδης και πάλι, λύτρωσε την ομάδα του, χαρίζοντάς της τη νίκη με 2-1.

Το τρίτο τρίποντο σε 4 εκτός έδρας ματς για τον Πανιώνιο, φέρνει την ομάδα της νέας Σμύρνης στους 18 βαθμούς μετά από 8 παιχνίδια. Ο Πανθρακικός από την άλλη έφτασε στους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (Μακρυδημήτρης 76′), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Λουσέρο (Αντίλοβιτς 7′), Βαϊρουά (Κυβελίδης 46′), Παπαδόπουλος

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (Ρόβας 76′), Σάμαρης (Διαμαντάκος 66′), Γουνδουλάκης, Κολοβός (Ανδράλας 88′), Αραβίδης, Οκουέ.

* Στο ημίχρονο αποβλήθηκε από τον διαιτητή Ντίτσο ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αποβολή του Αθανασιάδη.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr