Home SPORTS NEWS Όρθιος με το αγαπημένο του 1-1 ο Παναθηναϊκός

Όρθιος με το αγαπημένο του 1-1 ο Παναθηναϊκός


Το 1-1 ως τελικό σκορ δεν έχει πάντα «πικρή» γεύση για τον Παναθηναϊκό. Το πέμπτο 1-1 σε 14 αγώνες φέτος άφησε γλύκα στους Πράσινους. Όχι μόνο γιατί ήρθε απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του Καμπιονάτο, τη Λάτσιο, αλλά κυρίως γιατί το γκολ της ισοφάρισης του Χοσέ Τοτσέ επιτεύχθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, εκεί που ελάχιστοι πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε κάτι καλό από την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός για 75 λεπτά έδειχνε στο μότο των προηγούμενων αγώνων. Νωχελικός, χωρίς σχέδιο, χωρίς πολλές ανάσες για να πιέσει τον αντίπαλο, εμφανώς κατώτερος των περιστάσεων. Η Λάτσιο ήλεγξε από την αρχή τον αγώνα χωρίς να σπαταλήσει πολλή ενέργεια. Δεν χρειάστηκε άλλωστε να κοπιάσει για να φτάσει στο γκολ. Φρόντισε γι’ αυτό ο… Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα χρόνια και να περάσουν το απίθανο αυτογκόλ που… πέτυχε στο 25’.

Η Λάτσιο μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων. Όποτε ήθελε απειλούσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αδυνατούσε να πάρει τη μπάλα και κυρίως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι που ο Φερέιρα έριξε στη μάχη τον Αμπέγιε Κουίνσι στο 68’ Όταν πήρε μπρος ο Γκανέζος συμπαρέσυρε θετικά όλη του την ομάδα. Και πάλι μεν χωρίς αγωνιστικό πλάνο, αλλά με τη φόρα και τα σλάλομ του Κουίνσι, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε φάσεις. Είχε τη βοήθεια και του ορεξάτου Χριστοδουλόπουλου αλλά και του Σεϊταρίδη ο οποίος φάνηκε να αφυπνίζεται στο τελευταίο 15λεπτο.

Μέσα από συνεχή πίεση ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό. Το 1-1 τον απομακρύνει πολύ από το παιχνίδι της πρόκρισης αλλά τουλάχιστον ψυχολογικά δεν τον ρίχνει στα Τάρταρα.

To LIVE

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr