Home SPORTS NEWS 2 μήνες χωρίς νίκη ο Ατρόμητος

2 μήνες χωρίς νίκη ο Ατρόμητος


Σε ένα ματς που διήρκησε 2,5 ώρες, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Δύο διακοπές στο παιχνίδι, μία λόγω καταρρακτώδους βροχής στο 9 και άλλη μία λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για πτώση στην τάση του ρεύματος. Οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες ευκαιρίες για γκολ, όσο μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές τους να πατήσουν στα πόδια τους, και το 0-0 χαρακτηρίζεται δίκαιο. Για 6η αγωνιστική μένει μακριά απο τη νίκη η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε υπο δυνατή βροχόπτωση με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο να το διακόπτει τελικά στο 9ο λεπτό. Η επανέναρξη άργησε περίπου 50 λεπτά όσο χρειάστηκε για να βγεί ο περισσότερος όγκος νερού απο το ειδικό μηχάνημα. Δύο πολύ σημαντικές φάσεις για γκολ στη συνέχεια, μία για κάθε ομάδα. Ο Βίλα βγήκε τετ-α-τέτ με τον Ιτάνζ, με τον καμερουνέζο να λέει «ΟΧΙ», ενώ το ίδιο έγινε και σε ανάλογη φάση με τον Κούτσι. Ο Φινλανδός δέχτηκε εξαιρετική πάσα απο τον Επστάιν αλλά την κρίσιμη στιγμή έστειλε τη μπάλα πάνω στον Φεγκρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό με καθυστέρηση ύστερα απο πτώση της τάσης στου πυλώνες ρεύματος. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλύτερη κατάσταση αλλά η ανάπτυξη των ομάδων δεν άλλαξε. Ο ΠΑΣ προσπαθούσε κάπως πιο ορθόδοξα και είχε μια καλή στιγμή με τον Ίλιτς να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε μονοδιάστατα να βρεί το κεφάλι του Κούτσι και να μοιράσει το παιχνίδι όμως οι αμυντικοί του ΠΑΣ αντιδρούσαν σωστά στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Έτσι έμεινε το 0-0 με τον Ατρόμητο στους 11 βαθμούς πλέον και τα Γιάννενα στους 9.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς

Αλλαγές: Ταμπάσης, Κειτά, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Ντε Βινσέντι, Νικλιτσιώτης, Γιάκος

Ατρόμητος: Ιτανζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν, Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης

Αλλαγές: Ράντμαν, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Νάστος, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr