Home SPORTS NEWS Over στη Μόσχα, με 14 παίκτες η Παλμέιρας στην Κολομβία

Over στη Μόσχα, με 14 παίκτες η Παλμέιρας στην Κολομβία


Δεν μας έκανε τη χάρη η Ναούτικο το βράδυ της Κυριακής, έμεινε στο 0-0 με την Πορτουγκέσα και μας χάλασε το απόλυτο. Νωρίτερα είχε περάσει στο 1,75 η Λας Πάλμας (1-0 τη Σαμπαντέγ). Ξεκινάμε και πάλι από την αρχή έχοντας βάλει αρκετά χρήματα στην τσέπη.

100     ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ  OVER 1,70
Η αναμέτρηση διεξάγεται σε τεχνητό χλοοτάπητα. Πολύ καλή περίπτωση εκτός από το over είναι και το g/g, απλά η απόδοσή του είναι στο 1,50. Εχει… φορτωθεί αρκετά το διπλό το οποίο βρίσκεται στο 2,25 λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ρωσική ομάδα. Η Σπαρτάκ Μόσχας μετρά 13/16 over και 14/16 g/g σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έχει πέντε σερί g/g στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπενφίκα έχει πετύχει γκολ στα 13 από τα τελευταία 16 παιχνίδια της, σκόραρε πέρυσι και στα επτά ματς εκτός Λισσαβόνας, φέτος σταμάτησε το σερί της με το 0-0 στη Σέλτικ. Στο 8-5-1 το σερί της σε όλες τις διοργανώσεις (τελευταία ήττα από την Σπόρτινγκ τον περασμένο Απρίλιο).

Η ρωσική ομάδα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση καθώς δεν… στρίβει ούτε στο πρωτάθλημα, παίζει το τελευταίο της χαρτί αφού έχει χάσει από τη Σέλτικ εντός έδρας με 3-2.

Το μεγάλο πρόβλημα του Εμερι είναι οι πολλοί τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, κατεβαίνει απόψε με τον τρίτο τερματοφύλακα Ρεμπρόγφ (έχει να παίξει από τον Μάιο) αφού είναι στα… πιτς τόσο ο βασικός Ντίκαν όσο και ο Πεσιάκοφ.

Επιπλέον, δεν θα παίξουν οι εξτρέμ της Γιάκοβλεφ, ΜακΓκίντι, ο αμυντικός μέσος Ρομούλο και ο βασικός στόπερ Ινσαουράλντε. Επίσης, αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο έτερος στόπερ Παρέχα και ο βασικός φορ Εμενίκε (αυτός είναι η βασική πηγή τερμάτων της Σπαρτάκ). Αμφότεροι ακόμη και αν παίξουν, θα το κάνουν με ένεση και έχουν χάσει προπονήσεις.

Η Μπενφίκα έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στη γηπεδούχο είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά δεν μας πάει το χέρι να την ποντάρουμε. Αιτία είναι τα πολλά αμυντικά κενά που παρουσιάζει. Στο πρωτάθλημα έχει φέρει έξι over στα έξι ματς που έχουν γίνει, στα τέσσερα εξ αυτών δέχτηκε γκολ από ομάδες περιορισμένης δυναμικότητας εξαιρώντας την Μπράγκα (Ακαντέμικα, Πάκος Φερέιρα, Μπέιρα Μαρ).

Μπροστά δεν σηκώνει κουβέντα ότι η ομάδα δεν παίζεται καθώς δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και σκοράρει. Η λογική λέει ότι θα βρει δίχτυα στη Μόσχα. Πίσω όμως, δεν προκαλεί εμπιστοσύνη για να την επιλέξουμε στο διπλό ελαφρά την καρδία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι επιτελικοί μέσοι Αϊμάρ, Μάρτινς, ο περιφερειακός φορ Νολίτο και αρχηγός στόπερ Λουιζάο.

148     ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ        1      1,55
Καλή περίπτωση εδώ είναι και το over του 1,70 αφού το πρώτο ματς έληξε με 3-1 υπέρ της Παλμέιρας και είναι πολύ πιθανό να ανοίξει κι αυτό το παιχνίδι καθώς μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Η αναμέτρηση διεξάγεται σε υψόμετρο 2,625 μέτρων.

Στο πρώτο παιχνίδι παρότι η Παλμέιρας παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς πήρε τη νίκη με 3-1 πετυχαίνοντας το τρίτο της γκολ στο 88’ σε ένα ματς που ήταν καλή μπροστά και κακή πίσω. Η Μιγιονάριος από την πλευρά της είχε πάει με σκοπό να βάλει έστω και ένα γκολ και το πέτυχε (με αυτογκόλ).

Η Μιγιονάριος είναι η πρωτοπόρος του κολομβιανού πρωταθλήματος (εφάμιλλου του ελληνικού) με πολύ ισχυρή έδρα (6-1-1 στο πρωτάθλημα έως τώρα). Σαφέστατα κατώτερη από την Παλμέιρας, αλλά με το υψόμετρο και την εξαιρετική άμυνα (έξι γκολ παθητικό σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα) αντισταθμίζει τις ισορροπίες.

Τρίτη φορά υποδέχεται βραζιλιάνικη ομάδα, οι άλλες δύο ήταν το 1962 (1-1 με τη Σάο Πάολο) και το 1963 (2-0 με την Μπποταφόγκο).

Ζει και αναπνέει γι’ αυτό το ματς, καθώς έχει μείνει η μόνη κολομβιανή ομάδα στο θεσμό και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Η Παλμέιρας από την πλευρά της ταξίδεψε με 14 παίκτες στην αποστολή! Εχει έξι σημαντικότατες απουσίες (ουσιαστικά λείπει η… ραχοκοκαλιά της ενδεκάδας).

Ουσιαστικά δεν την ενδιαφέρει το Σουνταμερικάνα αφού έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Λιμπερταδρες της επόμενης σεζόν ως κάτοχος του Κυπέλου στη Βραζιλία. Το άσχημο γι’ αυτή είναι ότι κινδυνεύει να παίζει αγωνιζόμενη στη δεύτερη κατηγορία αφού… φλερτάρει έντονα με τον υποβιβασμό.

Την Κυριακή έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ιντερνασιονάλ, εκεί είναι το μυαλό της αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις της παραμονής έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Μποταφόγκο, Φλουμινένσε, Φλαμένγκο, Ατλέτικο Γκ. Και Σάντος).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr