Home SPORTS NEWS Βυθίζεται ο Άγιαξ, πρώτη η PSV

Βυθίζεται ο Άγιαξ, πρώτη η PSV


Οδυνηρή ήττα γνώρισε στην Άμστερνταμ Αρένα ο Άγιαξ απο την Φίτεσε με 2-0. Η ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ φεύγει για πρώτη φορά με κατεβασμένο κεφάλι στο ολλανδικό πρωτάθλημα ύστερα απο 11 αγωνιστικές. Δύο γκολ του Μπόνι για τους φιλοξενούμενους απο το Άρνεμ που καταλαμβάνουν την 3η θέση στη βαθμολογία.

Η Αϊντχόφεν απο την άλλη προχωράει απτόητη. Κατέκτησε την 6η της σερί νίκη και ανέβηκε στην πρώτη θέση, τουλάχιστον μέχρι να μάθει και το αποτέλεσμα της Τβέντε. Η ομάδα του Ντικ Άντβοκάατ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και διέσυρε την Χέρακλες με 4-0. Μέρτενς, Νάρσινχ, Στρόοτμαν και Μάταβζ οι δράστες για την PSV.

Στο τρίτο ματς της ημέρας η Ουτρέχτη παραδοσιακά είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βίλεμ. Το συγκρότημα του Γιαν Βάουτερς δεν έχει χάσει απο το 2007 ενώ οι νίκες της έχουν ευρύ σκορ. Κάτι ανάλογο έγινε και σήμερα με το σκορ να σταματάει στο 1-5. Ο Φαν ντερ Γκουν ανοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Μουλένγκα να σκοράρει κατα λάθος στην εστία της ομάδας του για το 1-1. Απο εκεί και πέρα υπήρξε επιθετικός μονόλογος με τους Μουλένγκα, Γκερντ να πετυχαίνουν απο 2 γκολ και να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr