Home SPORTS NEWS Η Ίντερ… γκρέμισε το αήττητο! (video)

Η Ίντερ… γκρέμισε το αήττητο! (video)


Διαβάστε ακόμα:

Πεντάρα… η Μίλαν (video)

Αυτό το Σάββατο είναι η μέρα του Μιλάνου. Μετά το 5-1 της Μίλαν κόντρα στη Κιέβο, η Ίντερ ήταν αυτή που… έσπασε το αήττητο της Γιουβέντους και πήρε μεγάλο νίκη στο Τορίνο με το… επιβλητικό 3-1 για την 11η αγωνιστική. Αυτή είναι η πρώτη ήττα της «κυρίας», μετά από 49 αγώνες στο καμπιονάτο, με την Ίντερ (έκανε ανατροπή στο δεύτερο μέρος) να την πλησιάζει στον πόντο! Η Γιουβέντους προηγήθηκε μάλιστα στο 18ο δευτερόλεπτο του αγώνα, αλλά οι «νερατζούρι» κατάφεραν και έφτασαν στην 9η εκτός έδρας νίκη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις σε ισάριθμα παιχνίδια (έχει 5Χ5 στο καμπιονάτο)!

Η διαιτησία αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε αγώνα της Γιουβέντους, αφού ο ρέφερι Πάολο Ταλιαβέντο, δεν είδε πως ο Βιντάλ, μετά την πάσα του Ασαμόα, πως ήταν οφσάιντ. Ο Χιλιανός έκανε το 1-0 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς, με τη «Γιούβε» να πιάνει στον… ύπνο την Ίντερ.

Στο δεύτερο μέρος οι «νερατζούρι» πέτυχαν την ανατροπή με δυο γκολ του Μιλίτο.
Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 59’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, και στο 75′ έκανε το 2-1, παίρνοντας το… ριμπάουντ μετά επέμβαση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν!

Μεγάλη και η προσφορά του Παλάσιο, που… αναστάτωσε την αριστερή πλευρά της άμυνας της «κυρίας», και σκόραρε και στο 89’, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr