Home SPORTS NEWS Βοήθεια… από Παρί στη Μάλαγα!

Βοήθεια… από Παρί στη Μάλαγα!


Μοιάζει απίθανο και δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά μπροστά στο… φάσμα του «γκρεμού» η διοίκηση της Μάλαγα φέρεται να ζήτησε χέρι βοηθείας από την Παρί Σεν Ζερμέν. Βλέπετε, ανάμεσα στις δυο ομάδες, υπάρχει κοινός παρονομαστής, και μιλάμε για τη συγγενική σχέση που έχουν οι δυο οικογένειες που κατέχουν τις δυο ομάδες. Οικογένειες από το Κατάρ και με πολύ χρήμα!

Μόνο που στη Μάλαγα, ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, Σεΐχης Αμπτουλάχ Αλ Τανί, εδώ και καιρό παρουσιάζεται απρόθυμος να σηκώσει τα οικονομικά βάρη που απορρέουν από τη θέση του. Φαίνεται μάλιστα πως θέλει να… πασάρει την ομάδα στον σεΐχη που έχει η Παρί. Όπως ανέφερε ο Αλφρέντο Γκερισόλι, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της αθλητικής ομοσπονδίας της Ανδαλουσίας για οκτώ χρόνια, ο μεγαλομέτοχος της Μάλαγα επικοινώνησε με τον Σεΐχη Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, που κατέχει το 70% των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι και ξάδερφος του! Με σκοπό να δώσει τη Μάλαγα στον τελευταίο.

Να θυμίσουμε πως οι Ανδαλουσιάνοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Έχουν τιμωρηθεί από την UEFA με τη Μάλαγα να έχει προσφύγει στο CAS. Επίσηςμ οι Ισπανοί έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου για να ρυθμίσουν τα εκκρεμή τους χρέη, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, προς διάφορους ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά, καθώς οφείλει η ομάδα να συμβαδίζει με τους κανόνες του Financial Fair Play…

Βέβαια, το να έχει ένας άνθρωπος δυο ομάδες στην Ευρώπη έρχεται κόντρα στους κανονισμούς της UEFA, καθώς υπάρχει και θέμα ασυμβίβαστου. Εκτός αν η βοήθεια δοθεί με άλλο τρόπο υπό μορφή χορηγίας, κάτι που και πάλι θα πρέπει να είναι σύμφωνα με Financial Fair Play! Το γεγονός αυτό μπορεί να επιφέρει πάντως πολλές αντιδράσεις… Διότι οι ίδιες πηγές λένε πως οι δυο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις,καθώς πιέζει και ο χρόνος!

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr