Home SPORTS NEWS Μεγάλη νίκη η Κροατία στο ντέρμπι (videos)

Μεγάλη νίκη η Κροατία στο ντέρμπι (videos)


Η Κροατία ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0, στο «Μάκσιμιρ» του Ζάγκρεμπ, στο ντέρμπι του 1ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 στη ζώνη της Ευρώπης κόντρα στην Σερβία. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν έτσι την αήττητη πορεία τους στο γκρουπ (4-1-0) και είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι με την τρίτη σερί ήττα έμειναν στους τέσσερις πόντους! Να αναφέρουμε πως ο Γκόρντον Σίντελφελντ του ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο της Κροατίας και ο Λιούμπομιρ Φέισα σε αυτόν της Σερβίας.

Η Κροατία επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς στο 23′ από πάσα του Ίβιτσα Όλιτς. Ο επιθετικός της Βόλφσμπουργκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Κροάτες στο 47’, μετά από ασίσε του Σρνα!

Οι συνθέσεις
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Στρίνιτς (82’ Λόρεν), Κόβατσιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κράνιτσαρ (63′ Βίντα), Μάντζουκιτς, Όλιτς (83’ Βουκόγιεβιτς).
ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Νάστασιτς, Ιγκνόβσκι (75’ Πέτροβιτς), Ραντοβάνοβιτς, Τόσιτς, Στεβάνοβιτς (57’ Τάντιτς), Τζούριτσιτς, Στσέποβιτς (λ.τ. 9’ Τζόρτζεβιτς).

Τα γκολ του αγώνα


Croacia 1-0 Serbia (Gol de Mandzukic… από DaniDV


Croacia 2-0 Serbia (Gol de Olic… από DaniDV

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr