Home SPORTS NEWS Με Κόστλι, Ονδούρα για… Μουντιάλ

Με Κόστλι, Ονδούρα για… Μουντιάλ


Η  Ονδούρα, μετά τη νίκη της με τις ΗΠΑ με 2-1, δεν έχασε και από το Μεξικό (2-2) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο της 4ης και τελικής φάσης στα προκριματικά του στη ζώνη CONCACAF, με τον Κάρλος Κόστλι να σκοράρει και να δίνει το σύνθημα αντεπίθεσης της ομάδας του! Με τη φιλοξενούμενη να φέρνει την δεύτερη σειρά, μετά το 0-0 με τη Τζαμάικα εντός…

Το Μεξικό στο Σαν Πέδρο Σούλα προηγήθηκε μάλιστα με 2-0 με τέρματα από τον Ερνάντεζ στο 28’ και στο 54’. Η Ονδούρα δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη. Ο άσος της Βέροιας μείωσε στο 77’ μετά από μπαλιά του Μαρτίνεθ, ενώ ο Μπένγκστον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 80′, σε φάση στην οποία ο σκόρερ έχασε πρώτα πέναλτι!

Έτσι, η Ονδούρα έχει τέσσερις πόντους, ενώ το Μεξικό έμεινε στους δυο!

****Στη ζώνη της Κεντρικής, Βορείου Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) στα προκριματικά του Μουντιάλ είναι σε εξέλιξη ο 4ος και τελικός γύρος. Από αυτές τις έξι ομάδες που έφτασαν έως εδώ, οι τρεις πρώτες θα πάνε απευθείας στο Μουντιάλ και η 4η θα παίξει μπαράζ με την πρώτη ομάδα από τη ζώνη της Ωκεανίας, δηλαδή τη Νέα Ζηλανδία…
Έχουν προηγηθεί άλλοι τρεις γύροι.
Στον πρώτο είχαμε αγώνες μπαράζ, ανάμεσα σε ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία της FIFA.
Στον 2ο γύρο, οι ομάδες που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε 6 ομίλους από τους οποίους πέρασαν μόνο οι πρώτοι (Ελ Σαλβαδόρ, Γουιάνα, Παναμάς, Καναδάς, Γουατεμάλα, Αντίγκουα &Μπαρμπούντα).
Στον τρίτο πήραν μέρος 12 ομάδες (εδώ μπήκα και οι… δυνατοί) που ήταν χωρισμένες σε 3 ομίλους των 4, και προκρίθηκαν στον 4ο και τελικό γύρο οι δυο πρώτες από κάθε γκρουπ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr