Home SPORTS NEWS Συνεχίζει ο μεγάλος αρχηγός στην Ίντερ

Συνεχίζει ο μεγάλος αρχηγός στην Ίντερ


Ο Χαβιέρ Ζανέτι θα συνεχίσει να φορά για έναν ακόμα χρόνο τη φανέλα της Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Μιλάνου! Ο Αργεντινός άσος που έχει «γράψει»… χρυσή σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα των «νερατζούρι» θα έχει έτσι την ευκαιρία να γράψει και άλλα ρεκόρ με την ιταλική ομάδα.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη. Μιλήσαμε πολύ σχετικά με τον τραυματισμό μου και αποφασίσαμε να περάσουμε άλλο ένα χρόνο μαζί», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο Αργεντινός άσος και συμπλήρωσε: «Απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι πιστεύουν σε μένα και στο πάθος μου για την Ίντερ. Εύχομαι να μπορέσω να ξεπληρώσω στο γήπεδο αυτή την επίδειξη αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό μου».

Να θυμίσουμε πως ο Χαβιέρ Ζανέτι έγραψε ιστορία, καθώς συμπλήρωσε τις 1.000 συμμετοχές στη σπουδαία καριέρα του. Ο βετεράνος Αργεντινός αμυντικός της Ίντερ αγωνίστηκε εναντίον της Ρόμα τον περασμένο Απρίλιο, στο δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ιταλίας, κι έφθασε τις 1.000 επαγγελματικές συμμετοχές!
Ο Ζανέτι έχει έως τώρα 33 συμμετοχές με την πρώτη του ομάδα στην Αργεντινή, την Ταγιέρες, 66 με την Μπάνφιλντ, 12 με την εθνική ομάδα της Αργεντινής κάτω των 23 ετών, 140 με την εθνική ανδρών και 749 με την Ίντερ!

Επίσης, τον Απρίλιο τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα σε ματς στο Παλέρμο για το πρωτάθλημα, αλλά δείχνει δυνατός…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr