Home SPORTS NEWS Έξαλλοι στη Γιουνάιτεντ για το… Big Brother! (video)

Έξαλλοι στη Γιουνάιτεντ για το… Big Brother! (video)


Θέμα αντιπαράθεσης για τις ομάδες του Μάντσεστερ έχει γίνει στην Αγγλία το βίντεο που έβγαλε στην δημοσιότητα η Σίτι, από την φυσούνα του «Έτιχαντ» δυο μέρες μετά το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» έστειλαν επιστολή στην Ομοσπονδία και διαμαρτυρήθηκαν. Η Γιουνάιτεντ (έχασε με 4-1) υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο βίντεο που έχει διάρκεια 15 λεπτά, είναι αδιάκριτο. Να αναφέρουμε πως στο βίντεο μπορεί να δει κάποιος εικόνες κατά την είσοδο (και έξοδο) των ομάδων πριν από τη σέντρα και στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης! Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το συγκεκριμένο γεγονός και ζητά διευκρινίσεις για την χρήση αυτής της κάμερας.

Βλέπετε, ο Ράιαν Γκιγκς στο ημίχρονο μίλησε στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, Μάικλ Όλιβερ κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Ο 40άχρονος άσος της Γιουνάιτεντ έκανε παράπονα στον διαιτητή για κάποια μαρκαρίσματα του αμυντικού της Σίτι, Νάστασιτςμ και φέρεται να είπε στον ρέφερι: «Κάνε κάτι με αυτόν, ανέλαβε δράση και κάνε την δουλειά σου»!
Αυτό το γεγονός δεν υπάρχει στο σχετικό βίντεο και φέρεται πως δεν πέρασε από το μοντάζ των ανθρώπων της Σίτι, ώστε μην δημιουργηθεί θέμα. Έτσι, ο Γκιγκς δεν αντιμετωπίζει ενδεχόμενο τιμωρίας για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Κάμερες υπάρχουν στα περισσότερα γήπεδα στην είσοδο και έξοδο της φυσούνας, ενώ σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η «κρυφή» κάμερα της Σίτι τοποθετήθηκε πριν από τρία χρόνια και έχει μεγάλη επιτυχία στους οπαδούς, καθώς ο κόσμος βλέπει αντιδράσεις, κυρίως παικτών, που είναι αυθόρμητες. Μάλλον, θα πρέπει τώρα η αγγλική ομοσπονδία να λάβει κάποια μέτρα…

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr