Home SPORTS NEWS Με απουσίες για την πρωτιά η Γιουνάιτεντ (video)

Με απουσίες για την πρωτιά η Γιουνάιτεντ (video)


Αποδεκατισμένη… περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Σαχτάρ για το κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ! Συγκεκριμένα, προέκυψαν τέσσερα νέα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Μόγιες στην… προσπάθεια του για να επιλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το αυριανό (10/12) ματς με τη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νεμάνια Βίντιτς, ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο Πατρίς Εβρά και ο Κρις Σμόλινγκ δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας και έτσι είναι αδύνατο να προλάβουν τον αγώνα. Επιπλέον, ο Σκοτσέζος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος είναι τραυματίας και τον Ντάρεν Φλέτσερ που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται απλά τον βαθμό της ισοπαλίας ώστε να προκριθούν ως πρώτοι στον πρώτο όμιλο. Βέβαια στόχος τους είναι η επιστροφή στη νίκες και τις καλές εμφανίσεις στο «Όλντ Τράφορντ» μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα από Έβερτον και Νιούκαστλ, κάτι που έχει να συμβεί από το 2002. Κόντρα σε μια… επικίνδυνη ομάδα, που δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr