Home SPORTS NEWS Νέο επεισόδιο στη κόντρα Φέργκιουσον-Κιν

Νέο επεισόδιο στη κόντρα Φέργκιουσον-Κιν


H «σκληρή» κόντρα μεταξύ Φέργκιουσον και Ρόι Κιν συνεχίζεται με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απαντάει εκ νέου στις «κατηγορίες» που του έχει προσάψει ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» στη αυτοβιογραφία του! Κόντρα που ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες, από τότε που έγινε γμωστή η αυτοβιογραφία του Σκωτσέζου τεχνικού…

Ο Ιρλανδός που φημίζεται για τον… αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του κλήθηκε απαντήσει για αυτά που του καταλόγισε ο Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του ο Ιρλανδός παλαίμαχος άσος και αρχηγός της Γιουνάιτεντ τόνισε: «Όλα είναι θέμα εξουσίας και δύναμης. Είναι ακόμη διψασμένος για αυτά, αν και δεν είναι πια προπονητής. Δείχνει απεγνωσμένος. Θέλει να κάνει κουμάντο στην Γιουνάιτεντ. Έχει συσσωρευμένο εγωισμό μέσα του. Όχι, δεν ξεχνάω τι είπε για μένα. Προσβάλλομαι όταν μιλάνε με αυτόν τον τρόπο για την καριέρα μου, χωρίς λόγο. Δεν έχουμε καμία σχέση πια. Άρχισα να παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ από τότε που έφυγε και μετά».

Να θυμίσουμε πως ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην αυτοβιογραφία του γράφει για τον Κιν, μεταξύ άλλων: «Το πιο σκληρό μέρος του σώματος του Ρόι είναι η γλώσσα του. Έχει την πιο βάναυση γλώσσα που μπορείς να φανταστείς. Αυτό που πρόσεξα εκείνη την ημέρα, όταν διαφωνούσα μαζί του, ήταν ότι τα μάτια του άρχισαν να συρρικνώνονται, σχεδόν σαν μαύρες χάντρες. Ήταν τρομακτικό να το βλέπω και είμαι κι από την Γλασκόβη. Μετά από την αρχική συζήτηση, είχα τελειώσει μαζί του. Δεν υπήρχε περίπτωση να θέλω κι άλλον πόλεμο μαζί του ή να εμπλακώ μαζί του ξανά. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι έπρεπε να εκτονωθεί η κρίση… Νόμιζε πως ήταν ο Πίτερ Παν. Κανείς δεν είναι».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr