Home SPORTS NEWS Ο «Κάρα» την έβγαλε απ’ το τέλμα (video)!

Ο «Κάρα» την έβγαλε απ’ το τέλμα (video)!


Η βελτίωση είχε φανεί την προηγούμενη αγωνιστική, και η νίκη ήρθε στο δεύτερο ματς, μετά την απομάκρυνση του Μάρτιν Γιολ, με τον Γιώργο Καραγκούνη (είχε και τρομερό χτύπημα στο κεφάλι) να έχει ενεργή συμμετοχή στην επιτυχία με 2-0 της Φούλαμ κόντρα στην Άστον Βίλα!

Οι Λονδρέζοι, που έδειξαν βελτίωση στην ήττα με 1-2 από την Τότεναμ, νίκησαν μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, και έτσι πήραν βαθιά βαθμολογική… ανάσα, έχοντα 13 βαθμούς, ισόβαθμοι με Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, 8 έχει η τελευταία Σάντερλαντ, ενώ στους 14 βρίσκεται η Κάρντιφ. Στην 10η θέση και στους 19 πόντους έμειναν οι «χωριάτες», οι οποίοι έχασαν μετά από πέντε αγωνιστικές με 2-3-0.

Ο Γιώργος καραγκούνης ήταν βασικός, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Η γηπεδούχος έκανε το 1-0 με τον Σίντγουελ στο 22’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι στο 30’.
Ο Έλληνάς μέσος είχε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα και για αυτό γνώρισε την αποθέωση των φιλάθλων όταν έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο 73’ (μπήκε στη θέση του ο Κασάμι)…

Ο «Κάρα» σε μια φάση χτύπησε μάλιστα άσχημα στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο, έπεσε κάτω, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και συνέχισε…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr