Home SPORTS NEWS Τιμώρησε 128 οπαδούς της η Σέλτικ!

Τιμώρησε 128 οπαδούς της η Σέλτικ!


Η Σέλτικ πήρε την…-πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα-απόφαση να τιμωρήσει ορισμένους οπαδούς της οι οποίοι δημιούργησαν φθορές στο «Φιρ Παρκ» κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μάδεργουελ (5-0) για το πρωτάθλημα Σκωτίας… Η συγκεκριμένη τιμωρία αφορά την απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων της ομάδας, είτε αυτοί είναι εντός είτε εκτός έδρας. Στη διάρκεια της αναμέτρησης οι οπαδοί των πρωταθλητών Σκωτίας έσπασαν καθίσματα και έκαναν χρήση καπνογόνων και φωτοβολίδων. Τις σκηνές αυτές που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Μάδεργουελ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας τις χαρακτήρισε ως ντροπιαστικές.

Να θυμίσουμε πως οι Κέλτες είχαν μπει σε μπελάδες και στον αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν οπαδοί τους ανάρτησαν πανό πολιτικού περιεχομένου πριν από τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο αυστηρής ποινής από την UEFA…

Η ανακοίνωση της Σέλτικ αναφέρει: «Ως επακόλουθο των γεγονότων της Παρασκευής στο «Φιρ Παρκ», η Σέλτικ προχώρησε στην τιμωρία 128 ατόμων, απαγορεύοντας να παρακολουθήσουν τα επερχόμενα ματς της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Αυτή η τιμωρία ισχύει και για τα εντός, αλλά και για τα εκτός έδρας ματς του συλλόγου. Γεγονότα όπως αυτά της Παρασκευής δεν εκφράζουν ούτε τη Σέλτικ, ούτε τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων μας. Αυτές οι πρακτικές ντροπιάζουν την ομάδα μας και είναι εντελώς αδικαιολόγητα».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr