Home SPORTS NEWS Δεν έχασε καμία γηπεδούχος στα ματς της Τετάρτης

Δεν έχασε καμία γηπεδούχος στα ματς της Τετάρτης


Αήττητοι όλοι οι γηπεδούχοι στα ματς της Τετάρτης για το Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι ανάμεσα στο σπουδαιότερο ζευγάρι σε αυτή τη φάση, δεν ανέδειξε νικητή, αφού Νις και Άγιαξ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1. Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 32′ άνοιξε το σκορ και ο Φαν ντε Μπικ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έφερε το ματς στα ίσα. Χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση στη Γλασκώβη, ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρόζενμποργκ.

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Αστάνα επί της Λέγκια, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτηση σε Ντινάμο Κιέβου της Γιανγκ Μπόις. Αμφότερες οι δύο ομάδες πέτυχαν το τρίτο τέρμα τους στις καθυστερήσεις. Νίκη με διαφορά δύο τερμάτων σημείωσε ακόμη μια ομάδα, αλλά χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο λόγος για τη Χαπόελ Μπερ-Σεβά, που κέρδισε στο Ισραήλ την Λουντογκόρετς.

Δείτε ακόμη: Όσα έγιναν στα παιχνίδια που διεξήχθησαν την Τρίτη

Στο 1-1 έμειναν Σάλτσμπουργκ και Ριέκα, με τη δεύτερη να προηγείται με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν στις αρχές της επανάληψης. Η Βιτορούλ κέρδισε 1-0 το Αποέλ, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Μάριμπορ της Χαφναρφιορντουρ. Χωρίς νικητή, αλλά με έξι γκολ, τελείωσε το ματς στο Βέλγιο μεταξύ των Κλαμπ Μπριζ και Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ.

Τα αποτελέσματα στις αναμετρήσεις της Τετάρτης:
Σέλτικ – Ρόζενμποργκ 0-0
Νις – Άγιαξ 1-1
Αστανά – Λέγκια Βαρσοβίας 3-1
Σάλτσμπουργκ – Ριέκα 1-1
Χαπόελ Μπερ-Σεβά – Λουντογκόρετς 2-0
Κλαμπ Μπριζ – Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ 3-3
Βιτόρουλ – Αποέλ 1-0
Ντινάμο Κιέβου – Γιανγκ Μπόις 3-1
Μάριμπορ – Χαφναρφιορντουρ 1-0

Στιγμιότυπα: