Home SPORTS NEWS “Διπλό” στο Γουέμπλεϊ με πρωταγωνιστή τον Μάρκος Αλόνσο πέτυχε η Τσέλσι

“Διπλό” στο Γουέμπλεϊ με πρωταγωνιστή τον Μάρκος Αλόνσο πέτυχε η Τσέλσι


Την περσινή αγωνιστική περίοδο η Τότεναμ ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα αήττητη στην έδρα της, όμως φέτος ξεκίνησε με ήττα. Τα “σπιρούνια” έχασαν με 2-1 από την Τσέλσι, σε ένα ματς που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ όμως, αφού η ομάδα του Λονδίνου αποχώρησε από τη φυσική της έδρας μέχρι να ανεγερθεί το νέο της γήπεδο. Οι “μπλε” πήραν το “διπλό” με δύο γκολ ενός αμυντικού, του Μάρκος Αλόνσο, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι.

Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σημείωσε το νικητήριο γκολ με σουτ από πλάγια θέση στο 88′, αφού έξι λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μπατσουαγί. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους περσινού πρωταθλητές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στο άλλο ματς, με το οποίο ξεκίνησε η σημερινή δράση, η Χάντερσφιλντ επικράτησε στην έδρα της με 1-0 της Νιούκαστλ. Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 50′ από τον Μόουι, που είδε τη νεοφώτιστη ομάδα του να κάνει το δύο στα δύο, ενώ η περσινή πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ ακόμη δεν πήρε βαθμό.

Τα αποτελέσματα στις Κυριακάτικες αναμετρήσεις:
Χάντερσφιλντ – Νιούκαστλ 1-0 (50′ Μόουι)
Τότεναμ – Τσέλσι 1-2 (82′ αυτ. Μπατσουαγί / 24′ και 88′ Μάρκος Αλόνσο)

Δείτε ακόμη: Νίκες πέτυχαν χθες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Στιγμιότυπα: