Home SPORTS NEWS Φανταστικό παιχνίδι στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ να σπάζει το αήττητο σερί...

Φανταστικό παιχνίδι στο Άνφιλντ με τη Λίβερπουλ να σπάζει το αήττητο σερί της Σίτι


Παιχνίδια όπως μόνο η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να προσφέρει διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Άνφιλντ, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με εφτά γκολ να σημειώνονται. Οι “κόκκινοι” επικράτησαν με 4-3 και έσπασαν το αήττητο σερί της πρωτοπόρου στο Πρωτάθλημα, που πλέον είναι στο +12 από τη 2η θέση. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 15 βαθμούς, όσους απέχει και η Τσέλσι.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Άνφιλντ επιτεύχθηκαν δύο τέρματα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν στο 8ο λεπτό και τους “πολίτες” να απαντούν με τον Σανέ στο 40′. Στην επανάληψη, σε ένα τρομερό δεκάλεπτο, η Λίβερπουλ με τη μαγική τριάδα της μπροστά, όχι απλώς προηγήθηκε, αλλά έφτασε στο 4-1. Ο Φιρμίνο στο 59′ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ και δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μανέ να βρει δίχτυα, αφού δευτερόλεπτα νωρίτερα σε άλλη φάση σημάδεψε το δοκάρι. Στο 68′ ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ανέβασε περισσότερο το δείκτη του σκορ. Στα τελευταία λεπτά η Σίτι πίεσε και κατάφερε να μειώσει σε 4-3, με τους Μπερνάρντο Σίλβα στο 84′ και Γκιουντογάν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρουν, όμως μέχρι εκεί τα κατάφεραν.

Στα άλλα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τριημέρου, η Τότεναμ έριξε “4άρα” στην Έβερτον και βρίσκεται στην 5η θέση με 44 βαθμούς. Πέντε λιγότερους έχει η Άρσεναλ, που δέχθηκε ήττα από τη Μπόρνμουθ. Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λέστερ, με τους “μπλε” να έχουν 47 βαθμούς. Τρεις βαθμούς περισσότερους έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής επικράτησε άνετα της Στόουκ.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Τσέλσι – Λέστερ 0-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι 1-0
Χάντερσφιλντ – Γουέστ Χαμ 1-4
Νιούκαστλ – Σουόνσι 1-1
Γουότφορντ – Σαουθάμπτον 2-2
Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον 2-0
Τότεναμ – Έβερτον 4-0

Κυριακή
Μπόρνμουθ – Άρσεναλ 2-1
Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 4-3

Δευτέρα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ 3-0

Στιγμιότυπα: