Home Uncategorized Απόψε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Απόψε ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

2119421-1920x1080-CHAMPIONS-LEAGUE-FINAL-2016


Η πλατεία στη Μαδρίτη θα βάλει απόψε τα καλά της. Η κόντρα των συμπολιτών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, θα βγάλει τη μισή Μαδρίτη στους δρόμους. Ο αποψινός τελικός αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης στις 21:45 από το ΡΙΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=ggLmrIjv9fw

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Είχαμε 15 μέρες μπροστά μας και οι παίκτες μου ανυπομονούν για αυτό το παιχνίδι. Δεν νιώθω διαφορετικός. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ζω έντονα ό,τι συμβαίνει. Το να φτάσει στον τελικό δεν είναι εύκολο», δήλωσε ο τεχνικός της Βασίλισσας, Ζινεντίν Ζιντάν, και πρόσθεσε:

«Έχουμε δουλέψει σκληρά, όπως εμείς έτσι και η Ατλέτικο. Αξίζαμε να βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες εδώ. Είμαι χαρούμενος που θα πάρουμε μέρος στον τελικό, αλλά να ξέρετε πως υποφέραμε. Το να φτάσεις στον τελικό χωρίς να υποφέρεις, απλά δεν… υπάρχει»!

Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε, σημείωσε: «Θα ήθελα να είχα 130 χρόνια ιστορίας στην πλάτη μου. Μου αρέσει αυτό, αγαπώ την πίεση. Μόνο η νίκη θα με ικανοποιήσει. Το παιχνίδι θα είναι έντονο, πολύ έντονο, ειδικά στα πρώτα λεπτά. Ο Κασεμίρο τους δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη ανασύνταξη όταν χάνουν την μπάλα. Όποιος κερδίσει τις πρώτες μάχες στη μεσαία γραμμή, θα έχει το πλεονέκτημα. Η Ρεάλ διαθέτει παίκτες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρει την κατοχή της μπάλας», ανέφερε και συνέχισε:

«το ότι θα παίξουμε έναν τελικό, είναι κάτι φανταστικό. Αν τον κερδίσουμε, θα είναι κάτι ανεπανάληπτο. Η εμπειρία αυτή, σε κάνει να θες να συνεχίσεις να ζεις τέτοιες στιγμές. Δεν είναι εύκολο. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας, να βρίσκουμε συνεχώς κίνητρο, να αλλάζουμε παίκτες χωρίς να διαβρώνεται η αφοσίωσή μας, οι αξίες μας, η δουλειά μας. Αν είσαι επίμονος, μπορείς να πετύχεις πολλά».

Η κόντρα στον πάγκο. Ζιζού Vs Τσόλο

Η διαιτητική ομάδα του τελικού:
Διαιτητής: Μάρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Βοηθοί: Σάιμον Μπεκ και Τζέικ Κόλιν (Αγγλία)
Επιπρόσθετοι: Άντονι Τέιλορ και Αντρέ Μάρινερ (Αγγλία)
Τέταρτος: Βίκτορ Κάσαϊ (Ουγγαρία)
Αναπληρωματικός: Στιούαρτ Μπερτ (Αγγλία)