Home Uncategorized Ιμπραΐμοβιτς: « Είμαι ένα ζώο. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι»

Ιμπραΐμοβιτς: « Είμαι ένα ζώο. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι»

 


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την υπογραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κατάκτησε τον πέμπτο τίτλο League Cup στην Ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» με 3-2 της Σαουθάμπτον. Ο Σουηδός σούπερ σταρ έκλεψε την παράσταση, πάλι, με τις δηλώσεις του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως λιοντάρι!

«Αυτό που φέρνω είναι το πακέτο. Φέρνω την εμπειρία μου από τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα, φέρνω όσα κατάφερα, φέρνω τον άνθρωπο ο οποίος είμαι. Είμαι ένα ζώο. Νιώθω σαν ένα λιοντάρι. Το λιοντάρι γεννιέται λιοντάρι. Αυτό σημαίνει ότι είμαι λιοντάρι!», τόνισε ο «Ιμπρα» και συμπλήρωσε:

«Νιώθω πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμαι σκληρά. Οι άνθρωποι που με ξέρουν από τα αποδυτήρια ξέρουν ότι προπονούμαι πολύ σκληρά. Έχω έναν σκοπό κάθε χρονιά. Και για να φτάσω αυτό τον σκοπό χρειάζεται να προπονούμαι σκληρά και πρέπει να υποφέρω όταν προπονούμαι, έτσι καταφέρνω όσα καταφέρνω. Είμαι της παλιάς σχολής, όπου προπονούνταν σκληρά και ότι κατάφερναν ήταν από τη σκληρή δουλειά, όχι όπως τη σημερινή εποχή που είναι εύκολο να πάρεις αυτό που θες».