Home Uncategorized «Μετρημένες οι ημέρες του Βενγκέρ»

«Μετρημένες οι ημέρες του Βενγκέρ»

 


Η Αρσεναλ γνώρισε το διασυρμό στο Μόναχο από την Μπάγερν (5-1), στο πρώτο ματς για τους προημιτελικούς του Champions League και ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται για πρώτη φορά σε τόσο δυσχερή θέση στα 21 χρόνια, που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου.

Χάρη στο εκρηκτικό δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετέτρεψε το 1-1 του ημιχρόνου σε 5-1, έφτασε τις 16 νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στη διοργάνωση και, πλέον, η ρεβάνς της 7ης Μαρτίου στο «Εμιρεϊτς» έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το σύνολο των ΜΜΕ επιτίθεται στον Γάλλο τεχνικό και όλα εκτιμούν πως άρχισε ην αντίστροφη μέτρηση για τη φυγή του από την Αρσεναλ. Χαρακτηριστικό είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας «Telegraph», η οποία αναφέρει: «Δεν υπάρχει γυρισμός, οι μέρες του Βενγκέρ είναι μετρημένες!», ενώ ο «Guardian» ανέφερε: «Ο Βενγκέρ βλέπει την Άρσεναλ να παραιτείται ξανά και ξέρει πως είναι δύσκολο το μέλλον του στο Λονδίνο.» Επίσης η «Mirror» γράφει: «Η Μπάγερν διψά για αίμα και η πίεση προς τον Βενγκέρ μεγαλώνει, μετά από έναν ολικό εξευτελισμό.»