Home Uncategorized Ο Ρονάλντο σώζει καταφύγιο αδέσποτων στην Γκουβέια

Ο Ρονάλντο σώζει καταφύγιο αδέσποτων στην Γκουβέια

 


Είναι τόσο εύκολο για ανθρώπους με παγκόσμια φήμη, με μια απλή χειρονομία να προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδειχθεί πολλές φορές πρόθυμος να βοηθήσει και εκεί «πόνταραν» οι ιδιοκτήτριες καταφύγιου αδέσποτων σκύλων στην Γκουβέια, μια πόλη κοντά στην γενέτειρα του CR7, Μαδέιρα.

Έστειλαν επιστολή στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία του εξηγούσαν πόσο δύσκολη είναι η εύρεση πόρων για τις θεραπείες και τη φαρμακευτική υποστήριξη των σκύλων. Υπήρχε, πρόσθεσαν, σοβαρός κίνδυνος να κλείσει το καταφύγιο. Ο Ρονάλντο ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε μία υπογεγραμμένη αυθεντική φανέλα του με τα χρώματα της «Βασίλισσας», η οποία θα δημοπρατηθεί.

Η Λιλιάνα Σάντος, ιδιοκτήτρια του καταφυγίου “Cantinho da Lili” ευχαρίστησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ: «Θέλω να του πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” μέσα από την καρδιά μου. Μια απλή χειρονομία, αλλά τόσο σημαντική».

Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας και κάτοχος του Champions League με τη Ρεάλ, ο Ρονάλντο δραστηριοποιείται πολύ έντονα σε φιλανθρωπικό επίπεδο. Πρόσφατα παραχώρησε σε δημοπρασία ένα από τα Χρυσά Παπούτσια που έχει κατακτήσει ως πρώτος σκόρερ της Ευρώπης. Το αντικείμενο «έπιασε» 1.500.000 ευρώ, ποσό που διατέθηκε για κατασκευή σχολείων στη λωρίδα της Γάζας.