Home SPORTS NEWS Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League

 


Θα συνεχιστεί το παραμύθι της Λέστερ; Θα φτάσει ακόμη πιο μακριά η Μονακό; Μπορεί για το back to back η Ρεάλ; Μετά την επική ανατροπή της η Μπάρσα θα καταφέρει επιστρέψει και στην κορυφή; Ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα η Ατλέτικο και να σηκώσει την κούπα; Ο τίτλος θα καταλήξει σε μια από τις Γερμανικές ομάδες, Ντόρτμουντ και Μπάγερν; Μήπως έφτασε η στιγμή της Γιουβέντους να ανέβει το ψηλότερο σκαλοπάτι;

Ερωτήματα πολλά, απαντήσεις θα ξεκινήσουν να δίνονται σύντομα, με την τελευταία στις 3 Ιουνίου, όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός στο Millenium του Κάρντιφ. Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 11-12 και 18-19 Απριλίου, ενώ τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν 2-3 και 9-10 Μαΐου.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται λοιπόν με την προημιτελική φάση, η κλήρωση της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προέκυψαν παιχνίδια που αναμένεται να καθηλώσουν τους ποδοσφαιρόφιλους ανά το παγκόσμιο μπροστά στην οθόνη.

Κόντρα στην σταχτοπούτα Λέστερ θα παίξει η Ατλέτικο, ενώ η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, Ρεάλ, θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν. Η δεύτερη Γερμανική ομάδα που έφτασε μέχρι τους “8”, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα αντιμετωπίσει την εντυπωσιακή Μονακό. Το τελευταίο ζευγάρι, που συγκεντρώνει πολλά φώτα πάνω του, είναι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μονακό
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα