Home SPORTS NEWS Τρομερό φινάλε στην Ligue 2 – Εισιτήριο ανόδου άλλαξε χέρια στο 90’+6′

Τρομερό φινάλε στην Ligue 2 – Εισιτήριο ανόδου άλλαξε χέρια στο 90’+6′


Ένα από τα πιο συναρπαστικά Πρωταθλήματα ήταν το φετινό στην Ligue 2, που το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με ένα απίστευτο φινάλε. Για να τα πάρουμε από την αρχή όμως, στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής έξι ομάδες (που τις χώρισαν από ένα έως τρεις βαθμοί) διεκδικούσαν τις θέσεις 1-3. Αυτές που θα τερμάτιζαν στις πρώτες δύο θα έπαιρναν εισιτήριο ανόδου στην Α’ Κατηγορία και η 3η θα έδινε αγώνα μπαράζ με την 18η της Ligue 1.

Τα ματς ξεκίνησαν, κύλισαν με αρκετό άγχος για όσους ήθελαν πάση θυσία νίκη και λίγο πριν το τέλος, οι πέντε εξ αυτών βρίσκονταν μπροστά στο σκορ και σιγά σιγά τελείωναν τα παιχνίδια τους. Ενώ είχαν ολοκληρωθεί τα ματς των πέντε ομάδων που τελικά κέρδισαν, έμενε το τελικό σφύριγμα στο Ρεν-Αμιέν, που ήταν στο 1-1 και με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν το γκολ. Στο 90’+5′ η Αμιέν βρισκόταν στην 6η θέση, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα βρέθηκε να πανηγυρίζει την άνοδο, αφού με γκολ στην τελευταία φάση ανέβηκε στην 2η θέση!

Την ίδια στιγμή μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Τρουά έπεσε 3η και θα χρειαστεί να κοντραριστεί με την 18η της Ligue 1, ενώ η Λανς έπεσε στην 4η θέση, χάνοντας κάθε ελπίδα ανόδου. Άνοδο κέρδισε και η Στρασμπούργκ, όπως επίσης και τον τίτλο του Πρωταθλήματος

Δείτε τη φάση με το γκολ και τους τρελούς πανηγυρισμούς:

Την ίδια ώρα, “κηδεία” στο γήπεδο της Λανς, με παίκτες και κόσμο να μην το πιστεύουν:

https://www.youtube.com/watch?v=gRUH7RZ527Y&app=desktop