Home Uncategorized Ζητούν την ακύρωση πέντε Κυπέλλων Πρωταθλητριών της Ρεάλ Μαδρίτης

Ζητούν την ακύρωση πέντε Κυπέλλων Πρωταθλητριών της Ρεάλ Μαδρίτης

Di Stephano


Πρέπει να ανησυχήσει η Ρεάλ Μαδρίτης; Κάποιοι θα πουν όχι, αυτά είναι αστεία πράγματα, άλλοι όμως ίσως αγχωθούν, γνωρίζοντας και πως στο… αντίπαλο στρατόπεδο βρίσκεται μια κορυφαία πλατφόρμα καταγγελιών.

Για τι πράγμα μιλάμε; Έχουμε και λέμε… Στις 12 Μαΐου κατατέθηκε αίτημα στο change.org όπως ακυρωθούν πέντε Κύπελλα Πρωταθλητριών από το παλμαρέ της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λόγοι που αναφέρονται είναι κυρίως επειδή η Ισπανική ομάδα κέρδισε τις πρώτες πέντε διοργανώσεις, οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωμένοι μορφή. Στη συνέχεια ασφαλώς βελτιώθηκαν οι κανονισμοί και ο τρόπος διεξαγωγής, ενώ το 1992 μετονομάστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το αίτημα ακολούθησε μια εκστρατεία για υπογραφές με όσους συμφωνούν και μέχρι στιγμής, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, περισσότεροι από 32 χιλιάδες άνθρωποι έβαλαν την υπογραφή τους.

Το τι θα γίνει πλέον δεν γνωρίζουμε, απλώς να αναφέρουμε όμως πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα ασχολείται με θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, τη θρησκεία, τον αθλητισμό & τις τέχνες και το κάνει πολύ καλά. Τι εννοούμε; Το change.org έχει κερδίσει περισσότερες από 15 χιλιάδες υποθέσεις και μάλιστα σε 192 χώρες, ενώ οι υπογραφές για διάφορα θέματα ανέρχονται στις 130 εκατομμύρια.

Διαβάστε και ξένα ρεπορτάζ για το θέμα που σας προαναφέραμε:

https://twitter.com/NoticiasVenezue/status/732438741231370245