Home Uncategorized Έκλεψε την παράσταση… χωρίς καν να αγωνιστεί!

Έκλεψε την παράσταση… χωρίς καν να αγωνιστεί!


Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Σάτον και την Άρσεναλ για τη φάση των “16” του FA Cup καθάριζε το γήπεδο, κατά τη διάρκεια του ματς έτρωγε στον πάγκο, ενώ στο ημίχρονο έκανε διάλειμμα για μπύρες. Όχι δεν είναι ακριβώς υπάλληλος της άσημης αυτής ομάδας, αλλά ο τερματοφύλακας της. Ο λόγος για τον 45χρονο Γουέιν Σο, που έκλεψε την παράσταση του παιχνιδιού, πριν καν αρχίσει! Μπορεί να έφτασε μέχρι μια ηλικία που δεν συνηθίζεται κάποιος να είναι ποδοσφαιριστής, μπορεί να ζυγίζει 120 κιλά, μπορεί να μην αγωνίστηκε αλλά όντως ήταν το επίκεντρο της αναμέτρησης.

Μέσα ενημέρωσης ανά το παγκόσμιο “παίζουν” ειδήσεις για το συγκεκριμένο άτομο εδώ και μέρες, ενώ μετά τα όσα έκανε χθες αυτό θα συνεχιστεί για μέρες. Όπως θα δείτε ποιο κάτω, το πρόγραμμα του ξεκίνησε από νωρίς με καθαρισμό του πάγκου:

 

Στο ημίχρονο πήγε στο μπαρ για λίγη μπύρα.

Στο 2ο ημίχρονο δεν άντεξε, πήρε φαγητό και ξεκίνησε να τρώει, αφού όμως πρώτα σιγουρεύτηκε πως δεν θα χρειαστεί να περάσει ως αλλαγή, αφού ο τεχνικός της ομάδας προχώρησε και στις τρεις. Να σημειωθεί όμως, πως οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες έδωσαν αποδόσεις στο κατά πόσο αυτό θα γίνει, άρα πιθανόν να ήταν και στημένο!

 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε δηλώσεις σε μια αίθουσα του σταδίου, που συγκεκριμένα την χρησιμοποιεί ο Γουέιν Σο ως δωμάτιο, αφού πέραν από τα καθήκοντα του ως τερματοφύλακας, δουλεύει μερικές ώρες της βδομάδας στο γήπεδο και έτσι χρειάζεται να κοιμάται εκεί.