Home Uncategorized Πόνταρε να χάνει η ομάδα του, ενώ έπαιζε και ο ίδιος!

Πόνταρε να χάνει η ομάδα του, ενώ έπαιζε και ο ίδιος!

 


Στοιχημάτιζε εις βάρος της ομάδας του, έγινε αντιληπτός και τιμωρήθηκε παραδειγματικά. Ο Ντιν Μπρετ ερευνάται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας, καθώς σύμφωνα με ισχυρισμούς φέρεται να πόνταρε συστηματικά πάνω σε ήττες της Κάουντεμπιθ, σε παιχνίδια, μάλιστα, που συμμετείχε και ο ίδιος!

Η Κάουντεμπιθ συμμετέχει στη Ligue 2 της Σκοτίας, όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (10η). Σύμφωνα με το σύλλογο, υπάρχει αναφορά από τη Gambling Commision (ρυθμιστικός φορέας του στοιχήματος στη Μεγάλη Βρετανία) που επιβεβαιώνει τη στοιχηματική δραστηριότητα του παίκτη την περίοδο 2011/2012, ο οποίος στα 24 χρόνια του έχει περάσει τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του καριέρα με την φανέλα της Κάουντεμπιθ.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας (SFA) παραδέχεται ότι ο Ντιν θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι άλλο εφόσον κατηγορείται για στοιχηματισμό» αναφέρει η διοίκηση της σκοτσέζικης ομάδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε. Η υπόθεση βγήκε στη δημοσιότητα, μετά από ένα άσχετο θέμα στο λογαριασμό του παίκτη στο Twitter.
Με βάση το κείμενο της Gambling Commision ο Μπρετ στην περίοδο εκείνη πόνταρε πάνω από 2.787 στοιχήματα καλύπτοντας 6.369 παιχνίδια! «Το πιο ανησυχητικό από όλα αυτά περιλαμβάνει 65 πονταρίσματα σε αναμετρήσεις της Κάουντεμπιθ και το πιο τραγικό είναι ότι σε οκτώ περιπτώσεις τα στοιχήματα που μπήκαν ήθελαν την Κάουντεμπιθ να χάνει ένα ματς, ενώ σε πέντε περιπτώσεις αφορούσαν παιχνίδια στα οποία ο Μπρετ ήταν παρόν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής και ο πρόεδρος συναντήθηκαν με τον Μπρετ την περασμένη εβδομάδα και ο παίκτης αποβλήθηκε από το σύλλογο, διακόπηκε ο μισθός του και αναμένεται η διαδικασία ακρόασης εντός της εβδομάδας προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση».