Home Uncategorized Αποσύρθηκε από την προεδρία της ομάδας μετά από 20 χρόνια και ανέβηκε...

Αποσύρθηκε από την προεδρία της ομάδας μετά από 20 χρόνια και ανέβηκε στο πέταλο για να ανάψει φωτοβολίδα


Ονομάζεται Ζαν Λουί Τριό και βρισκόταν στη θέση του προέδρου της Μπορντό για περισσότερο από 20 χρόνια, ανακοινώνοντας πριν λίγες μέρες για την απόσυρση του. Όχι δεν τον έδιωξαν οι οπαδοί, όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, όπου διαμαρτύρονται για διάφορους λόγους όταν ένας άνθρωπος μένει για πολύ καιρό σε μια θέση. Το αντίθετο, οι οργανωμένοι οπαδοί της Γαλλικής ομάδας του επιφύλαξαν ένα όμορφο αντίο, στο οποίο συνέβαλε και ο ίδιος.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με σκορ 5-1 επί της Μονπελιέ, ο πρώην πλέον πρόεδρος της ομάδας ανέβηκε στην κερκίδα και άναψε φωτοβολίδα. Προηγουμένως μίλησε για λίγο στους φιλάθλους, ενώ τραγούδησε μαζί τους συνθήματα. Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης σηκώθηκαν δύο μεγάλα πανό, ένα με το πρόσωπο του μαζί με “ευχαριστούμε πρόεδρε”, ενώ στο άλλο αναγράφονταν οι τίτλοι που κατέκτησε η Μπορντό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην προεδρία.

Συγκεκριμένα κατέκτησαν το Πρωτάθλημα δύο φορές (1999, 2009), το Κύπελλο μία (2013), το Λιγκ Καπ τρεις φορές (2002, 2007, 2009) και άλλες δύο το Σούπερ Καπ (2008, 2009).

Πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες με όσα σας περιγράψαμε πιο πάνω: