Home SPORTS NEWS Ένταση για την υπόθεση Σουάρες

Ένταση για την υπόθεση Σουάρες


Ο Λουίς Σουάρες έχει κατηγορηθεί πως «βουτάει», για να κερδίσει σφυρίγματα από τους διαιτητές, ωστόσο το θέμα φαίνεται να παίρνει διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Στόουκ, όταν ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, ζήτησε να τιμωρηθεί ο Ουρουγουανός επιθετικός για τις «βουτιές» του. Με την άποψη αυτή συμφώνησε και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Τζιμ Μπόιλ, κάτι που προκάλεσε την οργή της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει: «Τέτοιου είδους σχόλια προερχόμενα από κάποιον που βρίσκεται σε αυτή την υψηλόβαθμη θέση, έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές που πρέπει να διαπνέουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι απαράδεκτα.

Αγνοώντας επίτηδες το θεσμικό του ρόλο, ο κύριος Μπόις αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο παίκτη, ενισχύοντας και προκαλώντας την εχθρότητα εναντίον του. Έτσι, η δική μας ομοσπονδία δηλώνει πως ο αντιπρόεδρος της ΦΙΦΑ δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης μας και καλούμε το διοικητικό συμβούλιο να εξετάσει τη συμπεριφορά του. Επιπλέον, ξεκαθαρίζουμε πως στηρίζουμε απόλυτα τον ποδοσφαιριστή στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr