Home SPORTS NEWS Αιώνια πιστός στην Λίβερπουλ με tattoo ο Άγκερ (pic)

Αιώνια πιστός στην Λίβερπουλ με tattoo ο Άγκερ (pic)


Την αγάπη του Άγκερ για τα τατουάζ μπορεί να την παρατηρήσει αμέσως καθώς έχει δύο «μανίκια» στα χέρια του.

Πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακόμη στα δάχτυλα του με τα αρχικά YNWA, δηλαδή το μόνο της Λίβερπουλ, You’ ll Never Walk Alone, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αγάπη του και την πίστη του στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και το δείχνω με το νέο μου τατουάζ», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και συμπλήρωσε «Νιώθω πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, καλή ψυχολογία, ενώ παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είμαι 100% σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν είμαι τύπος που κοιτάει μακριά στο μέλλον. Κοιτάω την κάθε μέρα ξεχωριστά, δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να εκπληρώσω τους στόχους μου. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο να προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του».

Για τη φετινή σεζόν: «Όσον αφορά τη βαθμολογία, δεν τα έχουμε πάει πολύ καλά αλλά πιστεύω πως έχουμε παίξει πολύ καλά. Έχουμε κάνει κάποια λάθη, αλλά γενικότερα έχουμε παίξει πολύ καλά και το μόνο που μας μένει είναι πάρουμε και θετικά αποτελέσματα. Στο τέλος της ημέρα, αυτό είναι το μόνο που μετράει».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr