Home SPORTS NEWS Ανίατος ασθενής ο Παναθηναϊκός

Ανίατος ασθενής ο Παναθηναϊκός


Ψυχιατρική περίπτωση χαρακτηρίζεται πια ο Παναθηναϊκός της φετινής σεζόν. Το Τριφύλλι δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ΟΦΗ, μένοντας στο 2-2, παρότι προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα του αντιπάλου του. Είναι η πέμπτη ισοπαλία σε οκτώ αγωνιστικές και η όγδοη σε 15 αγώνες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις!

Το μοναδικό διαφορετικό του αγώνα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» έναντι των προηγούμενων του Παναθηναϊκού ήταν η αλλαγή ημιχρόνων στην απόδοση των Πρασίνων. Αυτή τη φορά το πρώτο 45λεπτο ήταν το υποφερτό έως καλό. Το Τριφύλλι μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε πολύ γρήγορα μόλις στο 8ο λεπτό χάρη σε μια καλή ενέργεια του Χουχούμη και μια εξίσου καλή κίνηση του Τοτσέ, ο οποίος με προβολή στο πρώτο δοκάρι σκόραρε. Αναίτια ο Παναθηναϊκός επαναπαύτηκε και στο 27ο λεπτό ισοφαρίστηκε με κεφαλιά του Κουτσιανικούλη και αφού οι αμυντικοί του Τριφυλλιού «κοιμήθηκαν». Παρά ταύτα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην πρωτοπορία του σκορ δύο λεπτά αργότερα με ωραίο συνδυασμό των Ζέκα, Μαρίνου, Μαυρία και τη βοήθεια της τύχης αφού η μπάλα βρήκε στον Μονιάκη από το σουτ του Μαυρία και άλλαξε πορεία. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός ήλεγξε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην με τον ΟΦΗ να περνάει στην επίθεση και τον Παναθηναϊκό να αμύνεται. Άγνωστο εάν ήταν εντολή του Φερέιρα ή όχι, οι Πράσινοι γύρισαν μαζικά πίσω για να κρατήσουν το 2-1. Και αφού δεν ήρθε το γκολ για τον Παναθηναϊκό σε τετ α τετ του Σισοκό στο 69’, ήρθε η ισοφάριση για τον ΟΦΗ στο 72’ με τον Παπάζογλου. Ο ΟΦΗ αναθάρρησε και θα μπορούσε να πετύχει τρίτο γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Έχασε μια ευκαιρία με τους Βιτόλο, Μαρίνο και αυτό ήταν όλο.

Ο εφιάλτης για τους φίλους του Παναθηναϊκού συνεχίζεται…

Το LIVE
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr

http://www.dailymotion.com/video/xup0vk_yyy-yyyyyyyyyyyy-2-2-yy-yyyy_sport