Home SPORTS NEWS Αποθέωση Μαραντόνα στην Ινδία (photos)

Αποθέωση Μαραντόνα στην Ινδία (photos)


Τη λατρεία τους προς τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόναέδειξαν οι Ινδοί, καθώς τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι γιόρτασαν την Τετάρτη στο Κανούρ, στην Κεράλα, για τη δεύτερη επίσκεψη του πρώην μεγάλου άσου στην ασιατική χώρα, ύστερα από εκείνη στην Καλκούτα το χειμώνα του 2008!

Βλέπετε, ο «Ντιεγκίτο», μπορεί ως προπονητής να μην έχει επιτυχίες (έχοντας κάτσει και στον πάγκο της Αργεντινής), αλλά η λάμψη που απέκτησε και η προσωπικότητα που έχει λόγω της ιστορίας του ως παίκτης, παραμένουν στοιχεία ανέγγιχτα από το χρόνο.

Στο γήπεδο της πόλης, χωρητικότητας περίπου 40.000 θέσεων, ένα τεράστιο πλήθος Ινδών οπαδών ανέμειναν υπομονετικά την άφιξη του Μαραντόνα, ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο λίγο μετά τις 11 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ντόπιοι είχαν και μια έκπληξη για τον Μαραντόνα. Συγκεκριμένα, του είχαν ετοιμάσει μια τούρτα 25 κιλών για τα γενέθλιά του. Ο «Ντιεγκίτο» έχει γενέθλια στις 30 του μήνα, αλλά γιόρτασε νωρίτερα, με τους Ινδούς να τον αποθεώνουν…

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε προσκληθεί στην Ινδία από έναν επιχειρηματία για να εγκαινιάσει μια έκθεση κοσμημάτων και μια εταιρεία με μεταγωγικά ελικόπτερα.

Να θυμίσουμε ότι στην Ινδία είχε πάει και ο Ντούνγκα, ο οποίος επισκέφθηκε και την Καλκούτα, όπου τράβηξε και… κουπί!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr