Home SPORTS NEWS Ζιοβάνι: «Ευτυχισμένος που είμαι ξανά στην Ελλάδα» (pics)

Ζιοβάνι: «Ευτυχισμένος που είμαι ξανά στην Ελλάδα» (pics)


Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με τη μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό από το 1999 μέχρι το 2005, έφτασε το απόγευμα στην Αθήνα όπου θα παραμείνει για μία εβδομάδα και θα τιμηθεί από την πειραϊκή ΠΑΕ το Σάββατο στο Καραϊσκάκη.

Κατά την άφιξή του ο Ζιοβάνι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από φίλους του Ολυμπιακού που ήταν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, ενώ φορούσε μπλούζα που έγραφε PIRAEUS και είχε σήμα την ελληνική σημαία. Τον υποδέχτηκε ο επιστήθιος φίλος του Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Εδώ έχω περάσει τα καλύτερά μου επαγγελματικά χρόνια. Και στον Ολυμπιακό και στη Σάντος οι φίλαθλοι μου έχουν δείξει μεγάλη αγάπη και τους ευχαριστώ για αυτό», δήλωσε ο «Ζίο».

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε και για το αν θα ήθελε να βοηθήσει τους Πειραιώτες από κάποιο πόστο μέσα στην ομάδα, με τον Λουτσιάνο που εκτελούσε… χρέη μεταφραστή να κάνει χιούμορ «Θα τον φέρουμε βοηθό μου όταν αναλάβω την ομάδα»!

«Δεν εξαρτάται από εμένα το συγκεκριμένο ζήτημα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις όχι. Θα δούμε στο μέλλον τι μπορεί να γίνει», απάντησε ο Ζιοβάνι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr