Home SPORTS NEWS Κλόζε: «Ξαναγεννήθηκα με τον Πέτκοβιτς»

Κλόζε: «Ξαναγεννήθηκα με τον Πέτκοβιτς»


Το εγκώμιο του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς έπλεξε ο Γερμανός επιθετικός της Λάτσιο, Μίροσλαβ Κλόζε, τονίζοντας πως μαζί του ιώθει πως ξαναγεννήθηκε.

«Παίζω σε μια σπουδαία ομάδα και δουλεύω με έναν καταπληκτικό προπονητή. Ο Πέτκοβιτς φροντίζει να έχει σε ετοιμότητα όλη την ομάδα και εργάζεται σκληρά για την εξέλιξη τόσο των νέων όσο και των παλιότερων παικτών. Μαζί του νιώθω να ξαναγεννήθηκα».

Για το γεγονός ότι στην αρχή αντιμετώπιζε πρόβλημα στην προσαρμογή του: «Αλήθεια είναι αυτό, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε πως δεν γνώριζα τη γλώσσα. Κάνω μαθήματα ιταλικών από τις πρώτες μέρες μου στη Ρώμη και ήδη νιώθω πιο καλά και άνετα που μπορώ να συνεννοηθώ. Διευκολύνει τόσο το παιχνίδι μου, όσο και την καθημερινότητά μου το να μιλάω καλά ιταλικά. Και μου δίνει και το δικαίωμα να γνωρίσω τη Ρώμη, που είναι μια απίστευτη πόλη».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας: «Θεωρώ πως είμαστε φαβορί. Έχουμε καταπληκτική ομάδα, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μακάρι να μπορέσω να πάρω μέρος, αφού αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω και να σηκώσω το τρόπαιο».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr