Home SPORTS NEWS Λέτο: «Χρειάζεται ηρεμία ο Παναθηναϊκός»

Λέτο: «Χρειάζεται ηρεμία ο Παναθηναϊκός»


Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Μιλώντας στον ant-1 μετά την ισοπαλία του “τριφυλλιού” κόντρα στη Λάτσιο, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μίλησε για τα στοιχεία που θα πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του κι εξέφρασε παράλληλα την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση για να ανταποδώσει την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο της ομάδας.

Ποια είναι η άποψη σου για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού; «Βρίσκονται διαφορετικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ομάδας. Πέρυσι υπήρχαν 3-4 παίκτες που φέτος δεν αγωνίζονται. Διακρίνω μια έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός έδειξε και στην αναμέτρηση με την Λάτσιο, όπως και κόντρα στην Τότεναμ πως όταν πίστεψε στην ανατροπή έπαιξε καλύτερα, έχοντας πολύ καλή εικόνα στα δυο τελευταία 15λεπτα; «Πιστεύω ότι παίξαμε καλά στα δυο τελευταία παιχνίδι του Europa League. Θεωρώ ότι δεν παίζουμε από την αρχή τόσο δυνατά και με ταχείς ρυθμούς και μου φαίνεται ότι οι παίκτες δεν έχουν αυτοπεποίθηση».

Τι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση; «Ξέρουμε ότι η ομάδα δεν παίζει τόσο καλά όπως θα θέλαμε. Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και να κάνουμε αυτό που μπορούμε και που ξέρουμε».

Τώρα ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ρώμη με την Λάτσιο ένας τελικός για την ομάδα; «Ήταν σημαντικό που ήρθε ισόπαλη η Τότεναμ με την Μάριμπορ. Στη Ρώμη έχουμε τη δυνατότητα κάνοντας ένας καλό παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να έρθουμε κοντά στην πρόκριση».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο; «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη που μου δείχνουν στον δρόμο και στο τουίτερ, για την στήριξη τους. Έχω όρεξη να επιστρέψω και να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την αγάπη τους».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr