Home SPORTS NEWS Λήξαν το θέμα με Φέρντιναντ (photos)

Λήξαν το θέμα με Φέρντιναντ (photos)


Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ρίο Φέρντιναντ τα βρήκαν, λίγες ώρες μετά την παρεξήγησή τους στον αγώνα με τη Στόουκ, όταν και ο διεθνής αμυντικός δεν φόρεσε ειδικό μπλουζάκι προθέρμανσης το οποίο έφερε μήνυμα κατά του ρατσισμού. Ο Φέρντιναντ και ο Πατρίς Εβρά δεν θα αγωνιστούν πάντως στον αγώνα με τη Μπράγκα για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη για τον 8ο όμιλο.

Στη προπόνηση της Δευτέρας ο Άγγλος αμυντικός ήταν, λοιπόν, ευδιάθετος και ο Σκωτσέζος τεχνικός του έδωσε …άφεση αμαρτιών. Δεν παίζει ο 33χρονος άσος στο ματς με την Μπράγκα, εκτός και ο Πατρίς Εβρά.

Να θυμίσουμε πως ο Άγγλος διεθνής αμυντικός στη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με τη Στόουκ αποφάσισε να μη φορέσει το φανελάκι της καμπάνιας «Kick it Out», όπως έκαναν όλοι οι υπόλοιποι για να στείλουν μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Αυτή η ενέργεια του Φέρντιναντ έβγαλε από τα… ρούχα του Φέργκιουσον, ο οποίος δήλωσε πως νιώθει «απογοητευμένος», με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί πρόστιμο στον Άγγλο άσο. Τελικά, ο Σκωτσέζος τεχνικός ξεκαθάρισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν. Ανάφερε ότι το όποιο θέμα που δημιουργήθηκε ανήκει στο παρελθόν. «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, όλα ήταν θέμα επικοινωνίας και συνεννόησης, κάτι που έχει επιλυθεί», τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» έκανε πάντως γνωστό πως ο Εβρά και ο Φέρντιναντ δεν θα αγωνιστούν στο ματς της Τρίτης με την Μπράγκα στο «Ολντ Τράφορντ»! Ο Άσλεϊ Γιανγκ, ο οποίος επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας, αναμένεται να παίξει απέναντι στους Πορτογάλους…

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr