Home SPORTS NEWS Λεβαντόφσκι: «Κάποια στιγμή θέλω να πάω στην Αγγλία»

Λεβαντόφσκι: «Κάποια στιγμή θέλω να πάω στην Αγγλία»


Πολλές είναι οι ομάδες που έχουν βάλει στόχο να αποκτήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό επιθετικό ωστόσο να δηλώνει πως δεν θέλει να φύγει από την Ντόρτμουντ, ωστόσο κάποια στιγμή θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην Αγγλία.

«Δεν ήξερα πως ο Φέργκιουσον βρισκόταν στις εξέδρες στην αναμέτρηση εναντίον της Σίτι, αλλά και να το γνώριζα δεν θα επηρέαζε καθόλου την απόδοση μου. Δεν έχω σκοπό να φύγω από την Ντόρτμουντ».

Για το αγγλικό ποδόσφαιρο: «Δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που μου αρέσει στην Premier League, είναι ότι είναι γρήγορη και επιτρέπεται το σκληρό παιχνίδι. Σίγουρα με ενδιαφέρει να αγωνιστώ εκεί κάποια στιγμή, αλλά προς το παρών δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτό».

Για τον αγώνα της Πολωνίας με την Αγγλία: «Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνα εναντίον της Αγγλίας, καθώς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε στα τελικά του Μουντιάλ και αυτό θα το καταφέρουμε μόνο εάν νικήσουμε. Εάν καταφέρουμε να έχουμε συγκεντρώσει επτά βαθμούς μετά τη νίκη επί της Αγγλίας, θα έχουμε κάνει μία εκπληκτική αρχή. Η αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο δεν έδειξε τίποτα και δεν μας έχει επηρεάσει καθόλου. Ήταν σαν προπόνηση και θα τους δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα στην Βαρσοβία».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr