Home SPORTS NEWS Μήνυμα Ριβάλντο σε Νεϊμάρ…

Μήνυμα Ριβάλντο σε Νεϊμάρ…


Για το μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, τον Νεϊμάρ, μίλησε ο Ριβάλντο και προέτρεψε τον άσο της Σάντος να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο, ώστε να αποκτήσει εμπειρία και έτσι να μπορέσει να είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα και στο Μουντιάλ του 2014. Ο «Ρίμπο» έκανε άλλωστε μεγάλη καριέρα σε συλλόγους της ηπείρου μας, ενώ έγραψε το όνομά του με «χρυσά» γράμματα και στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, σηκώνοντας και κούπα σε Μουντιάλ!

«Πάντα ένας παίκτης χρειάζεται αλλαγές στην καριέρα του. Ο Νεϊμάρ πρέπει να αφήσει τη Βραζιλία και το οικείο του περιβάλλον. Θα πρέπει να πάει στην Ευρώπη, προκειμένου να αποκτήσει εμπειρία», δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Είχα μιλήσει για το ίδιο θέμα πριν από ένα χρόνο, όταν αναφέρθηκα σε παίκτες, όπως ο Γκάνσο και ο Λούκας. Αυτοί οι παίκτες θα είναι παρόντες στο Μουντιάλ του 2014 και θα πρέπει να κοιτούν την βελτίωσή τους. Τα Παγκόσμιο Κύπελλο χρειάζεται εμπειρία και ο καλύτερος τρόπος για να την αποκτήσει κάποιος παίκτης είναι να παίξει στην Ευρώπη… Αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να πάμε σε ευρωπαϊκό σύλλογο το συντομότερο δυνατό».

Να θυμίσουμε πως ο Γκάνσο πρόσφατα άφησε τη Σάντος για τη Σάο Πάολο. Ο Λούκας θα μεταβεί τον Ιανουάριο από τη Σάο Πάολο στη Παρί Σεν Ζερμέν. Όσο για τον Νεϊμάρ, να πούμε ότι έχουν γραφτεί πολλά, αλλά ακόμα δεν έχει κλείσε σε ευρωπαϊκή ομάδα. Με τον ίδιο να τονίζει πριν από μερικές μέρες ότι δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στη Παρί. Αυτό το καλοκαίρι ο Όσκαρ έκανε το μεγάλο βήμα και φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι, αφήνοντας το Πόρτο Αλέγκρε και την ιντερνασιονάλ…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr