Home SPORTS NEWS Με αλλαγές η Ρεάλ…

Με αλλαγές η Ρεάλ…


Εύκολο πρόγραμμα για τους «μεγάλους» της Ισπανίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει… καεί στο πρόσφατο παρελθόν στον θεσμό του Κυπέλλου και έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστησε την προσοχή των παικτών του στο ματς με την Αλκογιάνο, κάνοντας γνωστό πως θα αφήσει εκτός τους Ρονάλντο, Eζίλ, Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο!

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας και ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως πρέπει να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω τους Ρονάλντο, Οζίλ, Ράμος και Τσάμπι Αλόνσο, αλλά άλλους παίκτες της πρώτης ομάδας», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θέλει προσοχή γιατί δεν θα είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα για εμάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αλκογιάνο. Το ότι θα παίζουν μάλιστα στο γήπεδό τους και κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο γι’ αυτούς. Το θέμα είναι να περάσουμε αυτό το γύρο και να μην κάνουμε λάθη του παρελθόντος»!

Να θυμίσουμε πως η «βασίλισσα» είχε χάσει 4-0 από την Αλκορκόν, για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου το 2009 και αποκλείστηκε, καθώς στη Μαδρίτης είχε νικήσει με 1-0.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr